• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Gnojila vrtnic

Gnojila z vrtnicami vas bodo osvobodila dilem glede pravilnega dopolnjevanja grmovnic, ki kraljujejo na vašem vrtu. Bi morali izbrati organsko ali mineralno gnojilo? Bo tekočina ali granulirani del deloval hitreje? Naj se odločim za takojšnje rezultate ali dolgotrajno delovanje? Pomagali vam bomo odgovoriti na ta in druga vprašanja, povezana z oploditvijo.

To je res enostavno: izberite izdelek s spodnjega seznama, kliknite ali tapnite njegovo ime in preberite opis, ki smo ga pripravili za vas. Te značilnosti vam bodo povedale vse, kar morate vedeti o zmogljivosti in rezultatih izdelka. To vam omogoča, da izberete izdelek, ki bo ustrezal vsem vašim zahtevam in pričakovanjem. Naša spletna vrtna trgovina s ponosom predstavlja širok izbor odličnih gnojil vrtnic vodilnih proizvajalcev izdelkov za nego rastlin. Vsi izdelki, ki so na voljo tukaj, so originalno, certificirano blago, ki izpolnjuje stroge zahteve EU.

Nudimo vrhunska granulirana gnojila vrtnic, kot so gnojilo vrtnic z mikrohranili iz Targeta v majhnih in velikih pakiranjih, vrtnica Hortifoska (fosfor-kalijevo gnojilo za vrtne rastline) podjetja Agrecol, dolgotrajno gnojilo vrtnic podjetja Substal in Florovitov "100 dni "(100 dni) Gnojilo za vrtnice in druge cvetoče rastline. Slednji dve se lahko uporabljata samo vsake 3 mesece. Če imajo vaši cvetoči grmi lisaste liste, ponavadi porumenijo in rodijo malo ali nič cvetov, jih podprite z nujnim gnojilom vrtnic "Magiczna Siła" iz podjetja Substral ali gnojilom vrtnic in cvetočih rastlin iz podjetja Zielony Dom v obliki pripravljenega -za uporabo zalivalke. Na voljo imamo tudi učinkovite tekoče koncentrate z makro- in mikrohranili, ki jih lahko uporabimo pri vsakem zalivanju, da spodbudimo vrtnice k še bolj obilnemu cvetenju - oglejte si tekoče gnojilo "Okazałe Kwiaty" (Exuberant Flowers) iz Targeta in Agrecol Tekoče koncentrirano gnojilo vrtnic.

Primerjajte naše cene z drugimi spletnimi trgovinami, naročite, izkoristite možnost brezplačne dostave in cenovno ugodno, hitro in priročno kupujte. Omogočamo - prepričajte se sami in se pridružite našim zadovoljnim rednim strankam!

-10%
3.74 4.16
Promocija se konča
-10%
4.22 4.69
Promocija se konča
-10%
5.10 5.67
Promocija se konča
-10%
5.59 6.21
Promocija se konča
-10%
6.27 6.97
Promocija se konča
-10%
6.76 7.51
Promocija se konča
Nawóz do róż - Agrecol - 1,2 kg -10%
7.29 8.10
Promocija se konča
-10%
9.48 10.53
Promocija se konča
-10%
13.52 15.02
Promocija se konča