• 99.00 Za brezplačno dostavo,
    v košarico dodajte izdelke do skupne vrednosti:

Gnojila vrtnic

Gnojila za vrtnice so rešitev za dileme glede pravilnega dopolnjevanja grmov, ki kraljujejo v vašem vrtu. Izberete organsko ali mineralno gnojilo? Ali je tekoče ali granulirano boljše za hitrejše rezultate? Ali naj se odločite za takojšnje rezultate ali dolgoročno učinkovitost? Tu smo, da vam pomagamo odgovoriti na ta in druga vprašanja v zvezi z gnojenjem.

Izbira pravega izdelka je preprosta: prebrskajte spodnji seznam, kliknite ali tapnite ime izdelka in preberite podrobno opis, ki smo ga pripravili za vas. Ti opisi vsebujejo bistvene informacije o izdelku, njegovi učinkovitosti in rezultatih, kar vam omogoča izbiro tistega, ki ustreza vsem vašim zahtevam in pričakovanjem. Naša spletna trgovina za vrt ponosno ponuja širok izbor visokokakovostnih granuliranih gnojil za vrtnice vodilnih proizvajalcev za nego rastlin. Vsi izdelki so originalni, certificirani in ustrezajo strogim standardom EU.

Ponujamo premium granulirana gnojila, kot je Targetovo gnojilo za vrtnice z mikrohranili v različnih pakiranjih, Agrecolovo Rose Hortifoska (gnojilo s fosforjem in kalijem za vrtnice), Substalovo dolgotrajno gnojilo za vrtnice in Florovitovo "100 dni" gnojilo za vrtnice in druge cvetoče rastline, ki ga je treba uporabiti samo vsake tri mesece. Če vaše cvetoče grmovje kaže madeže na listih, porumenitev ali proizvaja malo ali sploh nobenih cvetov, poskusite Substralovo "Čarobno moč" nujno gnojilo za vrtnice ali Zielony Domovo gnojilo za vrtnice in cvetoče rastline v pripravljenem namakalnem loncu. Ponujamo tudi učinkovite tekoče koncentrate z makro- in mikrohranili za uporabo ob vsakem zalivanju, ki spodbujajo vrtnice k obilnejšem cvetenju - preverite Targetovo tekoče gnojilo "Obilno cvetje" in Agrecolov tekoči koncentrirani gnojilo za vrtnice.

Primerjajte naše cene z drugimi spletnimi trgovinami, oddajte naročilo, uživajte v brezplačni dostavi in učinkovito, hitro in priročno nakupovanje. Doživite našo storitev in se pridružite naši skupnosti zadovoljnih rednih strank!