• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Gnojila iz agrumov

Gnojila iz citrusov tvorijo podkategorijo, ki zajema našo ponudbo za lastnike dreves limonine, pomarančne in mandarinske rastline. Ta izjemno okrasna mini drevesa dobro uspevajo v domačih razmerah in če boste zanje pravilno poskrbeli, vas bodo nagradila tudi z aromatičnim, veličastnim sadjem. Komaj čakam, da vidim te spektakularne rezultate gojenja? Opremite se z gnojili iz citrusov. Izdelek, ki se po vsebini popolnoma ujema z osnovnimi potrebami citrusov, mora vsebovati dovolj dušika, kalija in fosforja, hkrati pa ni mogoče izpustiti uravnoteženega odmerka mikrohranil. Na trgu je na voljo široka paleta citrusnih gnojil - v naši vrtni trgovini boste našli izdelke najbolj znanih proizvajalcev!

Citrusno gnojilo Agrecol in gnojilo Biopon citrusa nudimo za dopolnitev načrtov med rutinskim zalivanjem po izjemno konkurenčnih cenah. Substralno gnojilo iz citrusov - koncentrat za 35 litrov pripravljene raztopine izstopa z odlično učinkovitostjo in hitrim sproščanjem hranil. Če rastlin ne boste mogli redno hraniti, kupite hranilo Compo Citrus v aplikatorju za enkratno uporabo. Odrežite konico, aplikator položite v lonec in brez skrbi odidite na počitnice. Drevesa limone in pomaranče boste v štirih tednih neprekinjeno hranili. Naša trgovina ponuja profesionalna, visokokakovostna tla Compo za sredozemske rastline, obogatena s sredstvom Compo-Plus, ilovico, humusom in počasi sproščenim gnojilom za začetnike. Uspešno ga lahko uporabljate pri gojenju citrusov, oljk, vrtnic, sivke, smokv in številnih drugih rastlin, ki prihajajo iz Sredozemlja.

Naročite v naši spletni trgovini, če želite kupiti izdelke vrhunskega razreda po dostopnih cenah. Zanesljivost, učinkovitost in takojšen vpliv naših gnojil z agrumi vam omogočajo, da v celoti uživate v teh okrasnih, eksotičnih rastlinah. Naši izdelki vam omogočajo uspeh - preizkusite še danes!