• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Semena dreves in grmovnic

Vsekakor morate kupiti drevesna in grmovna semena, če sanjate privlačno urejen vrt, teraso ali balkon. V naši ponudbi imamo veliko različnih vrst, kot so drevo orhidej, Judovo drevo, plamensko drevo, goreče grmovje (fraxinella) ali drevo tulipanov. Našli boste tudi semena bolj priljubljenih dreves in grmovnic: severno belo cedro, plazilski (gorski) bor, cedro Port Orford (cipres Lawson), Mauleino kutino, navadno (Scotch) metlo ali modro smreko. Kratki opisi rastlin vam bodo pomagali izbrati popolno vrsto za vaš vrt. Vsa semena, ki so na voljo v naši vrtni trgovini, so kakovostna in imajo dobro kalivost, saj prihajajo samo iz dokazanih proizvajalcev.

Posebej priporočamo prej omenjeno Judovo drevo, rastlino, ki razvija čudovite, rožnate korone, za vse nenavadne rastline. Ena najbolj značilnih lastnosti te rastline so majhne rožnate rože, ki rastejo neposredno iz debla in vej dreves. Tulipano drevo je še ena zanimiva drevesna rastlina. Razvija cvetove, ki so podobni tulipanom, listi pa imajo tudi zanimivo obliko.

Nekatere rastline, ki so na voljo v naši ponudbi, so precej občutljive na zmrzal. Ne omogoča gojenja na prostem, ampak samo za gojenje posode - v notranjosti v hladnejših obdobjih, medtem ko se lahko rastline poleti postavijo zunaj. To velja za jagodno drevo, rastlino svile, drevo orhidej, navadno rdečo (limonasto krtačo) in škratasto granatno jabolko. To prinaša nekatere prednosti, saj te rastline uživajo v očeh doma jeseni in pozimi in na poletju krasijo vrt. Ne izgubite časa in izberite seme vaših najljubših rastlin!

-40%
3.15 5.25
Promocija se konča
-40%
3.29 5.49
Promocija se konča
3.29 5.49
Promocija se konča
3.29 5.49
Promocija se konča
3.29 5.49
Promocija se konča
3.99 6.66
Promocija se konča
-40%
5.53 9.22
Promocija se konča
5.53 9.22
Promocija se konča