• 99.00 Za brezplačno dostavo,
    v košarico dodajte izdelke do skupne vrednosti:

Vrtna oprema

Želite kupiti vrtna orodja brez velikih stroškov? Raziskujte mamljive ponudbe v naši trgovini v kategoriji Vrtna Oprema! V tem oddelku boste našli vse, kar potrebujete za natančno nego vašega vrta. Naš obsežen asortiman smo razdelili v posebne podkategorije, da vam olajšamo nakupovalno izkušnjo. Potopite se v to izkušnjo in začnite svojo nakupovalno avanturo z raziskovanjem teh specifičnih skupin!

Pripravljate se na vrtnarsko sezono? Naš oddelek Vrtna Oprema ponuja kategorije kot so Proizvodni Lonci, Šotni Lonci in Pladnji za Sadike. V njih boste našli sete praktičnih posod različnih velikosti, idealnih za vzgojo sadik. Priporočamo tudi naše okolju prijazne šotne tablete in funkcionalne mini-rastlinjake, ki so nepogrešljivi za gojenje toploljubnih, občutljivih in zahtevnih rastlin. Načrtujete vzgojo različnih vrst sadik? Naše etikete za rastline vam bodo pomagale preprečiti zmedo. Poleg tega lahko pri nas kupite tudi kakovostne substrate za rastline po konkurenčnih cenah, kot tudi robustne polietilenske tunele in rastlinjake – ti bodo prišli prav, če sanjate o samostojnem gojenju paradižnikov, kumar, paprik, lubenic ali melon! Boste sejali zelenjavo na prostem? Obvezno obiščite oddelek Agro- in Geotekstil. Pokrivanje gredic na začetku vegetacijske sezone zagotavlja hitrejši in obilnejši pridelek! Pred setvijo boste potrebovali tudi testerje zemlje, s katerimi boste izmerili pH vrednost zemlje in preverili, ali je primerno pripravljena za gojenje izbranih rastlin. Če ste ljubitelj cvetja, obvezno preverite naše pripomočke za gojenje čebulic – med njimi boste našli robustne košare za gojenje čebulic, ki bodo zaščitile vaše trajnice pred voluharji. V naši spletni trgovini lahko kupite tudi funkcionalne in estetske lestve in podporne strukture za rastline vseh velikosti, vrčke in razpršilnike za cvetje ter udobne vrtnarske rokavice iz trpežnih materialov – tudi vodoodporne! Ko zaključite s fazo načrtovanja, setve in sajenja, bo eno izmed najpomembnejših opravil zalivanje rastlin. Pri nas lahko po ugodnih cenah kupite vrtna creva različnih dolžin, razpršilnike, spojke in konice. Oglejte si tudi naše sete za zalivanje od zanesljivega podjetja CELLFAST! Pomagali vam bomo tudi ohranjati red in čistočo – poglejte našo ponudbo cenovno ugodnih palisad in ograj, posod in vreč ter izdelkov za sanitarno higieno.

Vrtna trgovina Garden Seeds Market ponuja najširši asortiman vrtnih pripomočkov v kategoriji Vrtna Oprema po cenah, primerljivih za vsak žep. Pridobite vse, kar potrebujete, na enem mestu in izkoristite možnost brezplačne dostave na dom. Vabimo vas k spletnemu nakupovanju!

Mikrozeleni - Gojenje posode - mladi listi z edinstvenim okusom - -40%
3.93 6.55
Promocija se konča
0.84