• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Semena zelene

V naši trgovini boste našli tudi semena listnih in koreninskih celic. Izbirate lahko med več različicami, ki bi zagotovo rasle na rastlinski postelji. Vsa semena, ki so na voljo v naši spletni trgovini, so visoke kakovosti, saj prihajajo izključno iz dokazanih proizvajalcev.

V treh mesecih od začetka pridelave morate preizkusiti semena "Nugetove" listne celice, ki proizvaja velike listne rozete, sestavljene iz bledo zelenih listov in debelih peteljk. Lahko jih uporabite v solatah in drugih jedi, pritisnete za sok ali pa preprosto jeste. Listni listi so bogat vir vitaminov, kot so C, PP, E in B vitamini, kot tudi številni minerali. Je nizkokalorična, razstruplja telo in podpira hujšanje. Če ste bolj v koreninski celici (klet), priporočamo sorto „Albin“. Njegove velike korenine se poberejo jeseni in jih po dolgem času lahko shranite. Koreninska celica vsebuje le malo več kalorij kot listna različica, vendar vsebuje podobne količine hranil. Zahvaljujoč eteričnim oljem dodaja veliko okusa številnim jedem. Prav tako je nepogrešljiva sestavina jušnih zelenj.

Ne oklevajte in izberite seme ene od celičnih sort, da boste uživali v okusnih, zdravih in aromatičnih pridelkih listov in korenin.

-35%
1.80 2.77
Promocija se konča
-35%
1.94 2.98
Promocija se konča
-35%
2.25 3.46
Promocija se konča
2.51 3.85
Promocija se konča
-35%
2.66 4.09
Promocija se konča
3.57 5.49
Promocija se konča