• 99.00 Za brezplačno dostavo,
    v košarico dodajte izdelke do skupne vrednosti:

Seme zajčkov

V naši spletni trgovini lahko najdete bogato izbiro Seme zajčkov (Antirrhinum majus) po nepremagljivih cenah. Ponosni smo na ponudbo vrhunskih semen za sajenje. Z tako široko paleto sort boste zagotovo našli popolne cvetlice za obogatitev vašega vrta. Naša kolekcija vključuje rdeče, oranžne, rožnate, bele Seme zajčkov in očarljive barvne mešanice. Poglobite se in raziščite našo ponudbo!

Če dajete prednost višjim sortam, primernim za ozadje cvetlične grede ali za spremljevalne rastline hitro rastočih trajnic, razmislite o naših visokih belih ali rožnatih zajčkih, ki zrastejo do višine 80 cm. Poleg tega vam priporočamo 'Tutti Frutti' zajčka s pisanimi vzorci na cvetnih listih ter obilno cvetočega 'Trumpet Serenade'. Te dve sorti imata zmerno višino (35-45 cm) in sta odlična izbira za sajenje v ospredju. Za tiste, ki iščejo nižje sorte, priporočamo Atos, Portos in Aramis - popolne za dodajanje živahnih robov cvetličnim gredam ali celo za sajenje v loncih na balkonih. Vse te sorte obilno cvetijo poleti in pokažejo dolge klase napolnjene z velikimi, izjemno dekorativnimi cvetovi. Njihova pokončna rast se odlično dopolnjuje z enoletnimi in večletnimi okrasnimi rastlinami, kot so ognjiči, astri, begonije, celosija in gazania.

Če izberete Seme zajčkov iz naše spletne trgovine, se lahko zanesete na visoko kalivost. Naša semena, ki prihajajo od uglednih poljskih proizvajalcev, so originalno pakirana z jasnimi navodili za sajenje. Ponujamo kakovost po dostopnih cenah. Brskajte, kliknite, naročite in pustite, da vam pomagamo uresničiti vaše vrtnarske sanje!