• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Podkategorije

Filtri za izdelke

Cena

Semena mesa

Naša vrtna trgovina ponuja semena vrtnih mačeh, tistih priljubljenih in priljubljenih vrtnic. Imamo veliko število sort na zalogi, ki se razlikujejo predvsem po velikosti, barvi in obliki njihovih cvetov. Previdno preglejte ta izbor in izberite svoj najljubši vrtni mačehin vrt, ki bo okrasil vaš vrt ali balkon. Lahko jih pomešate in ustvarite čudovite cvetlične aranžmaje na vaši meji ali v lončkih.

Vrtne mačehe pridejo v skoraj vse barve mavrice in njihovi cvetovi so lahko enobarvni ali dvobarvni. Raznovrstnost »črni kralj« s črnimi ali temno vijoličnimi lističi bo zagotovo pritegnila vašo pozornost. Usklajuje se na cvetlični gred s sorto „Silverbride“, ki proizvaja belo-črno cvetenje. Tudi "Rokoko Germania Exclusiv Mischung" vam lahko pritegne pogled. Ta sorta proizvaja raznobarvne cvetove z nabrušenimi cvetnimi listi in vsekakor izstopa od drugih vrtnih mačeh. Priporočamo tudi "Liebesduett", "Lord Beaconsfield", "Orange Sun", "Celestial Blue" in "Orange Violet" sorte, ki bi spremenile vašo cvetlično posteljo v svetel, pisan preprog. Vrtne mačehe cvetijo vaše oči od pomladi do zgodnjega poletja.

Vsa sadna semena, ki so na voljo v naši spletni trgovini, izstopajo z visoko kakovostjo in sposobnostjo kalivosti, saj prihajajo le od priznanih proizvajalcev. Ne boste verjeli? Izberite svoje najljubše sorte in jih preizkusite. Prepričani smo, da se boste zaljubili v naše vrtne mačehe!