• 99.00 Za brezplačno dostavo,
    v košarico dodajte izdelke do skupne vrednosti:

Večnamenska gnojila

Če niste prepričani, kateri izdelek izbrati za svoje rastline, je izbira univerzalnih gnojil najboljša in najvarnejša možnost. Izdelki v tej kategoriji so idealni za nego okrasnih vrst rastlin, ali so zasajene v lončkih ali vrtu. Primerni so tudi za hranjenje zelenjave in sadnih rastlin. Univerzalna gnojila zagotavljajo vse esencialne makrohranilne snovi (dušik, fosfor in kalij), ki so potrebne za rast rastlin in pridelek. Poleg tega so obogatena z mikrohranilnimi snovmi (kalcij, magnezij, železo in cink), ki povečajo vitalnost rastlin in odpornost proti boleznim.

Naša ponudba vključuje mineralna in organska univerzalna gnojila, obogatena s humusom ali vermikompostom. Ti izdelki izboljšujejo rodovitnost tal in njegovo strukturo. BIO Gnojilo za sajenje, presajanje in univerzalno gnojilo v lončku je odlična izbira za pripravo tal za nova drevesa ali cvetoče rastline.

Imamo tudi visokokakovostno granulirano gnojevko iz konjskega, kravjega in piščančjega gnoja, ki je koristna za gnojenje vseh vrst rastlin. Želite, da bi vaša drevesa obrodila bogatejše pridelke? Preizkusite nepogrešljivo Univerzalno mikorizo, ki poveča absorpcijsko površino korenin.

Naša ponudba vključuje tudi priljubljena tekoča univerzalna gnojila za takojšnje rezultate, kot so Nitrofoska, MAX-HUMVIT Vermikompost, Guano iz Zielony Dom in Univerzalno gnojilo Biopon za intenzivno rast rastlin. Za rastline, ki kažejo pomanjkanje hranil (rjave iglice, rumeni listi, deformacije listov), razmislite o izdelkih "Čarobna moč" iz Substral ali Oživitvenem gnojilu iz Sumin.

Za nego zahtevnih lončnic in balkonskih rastlin raziščite Univerzalno gnojilo v razpršilu in Gnojilne palčke iz Zielony Dom ali koncentrirano Gnojilo za hišne in balkonske rastline iz Substral. Ponujamo širok izbor univerzalnih gnojil uglednih proizvajalcev po konkurenčnih cenah, z dostopno dostavo na dom. Primerjajte našo ponudbo z drugimi spletnimi trgovinami in prepoznali boste vrednost nakupovanja pri nas. Ne oklevajte, da prebrskate našo obsežno zbirko!