• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Semena koruze

Oglejte si semena, ki so na voljo v naši spletni trgovini - morda vas bodo zanimala semena koruze? Imamo širok izbor različnih sort te zelenjave, tako užitne kot okrasne.

Če razmislite o pridelavi sladke koruze, ki proizvaja izjemno sladka zrna, izberite seme sorte Gucio. „Ramondia“ je druga sorta, ki je vredna našega priporočila. Podobno sladko rumeno ali belo zrno, ki bi poleti okrasilo vaš vrt na storžih. Koruza omenjenih sort se lahko zaužije kuhana ali v solatah. Če vam je všeč kokice, morate izbrati "Dobosz", ki seka koruza. V kultivaciji je precej nezahteven in takoj boste opazili, kdaj so njegovi storži pripravljeni za pobiranje. Ljudje, ki skrbijo za zdravo hrano, morajo vedeti, da so kalčki bogat vir številnih hranil - vitaminov, mineralov ali encimov. Zato boste v naši trgovini našli koruzno semensko seme, iz katerega boste lahko gojili kalčke in uživali v njih kot zdrav, okusen prigrizek. Priporočamo tudi okrasno koruzo, katere korenčki se dobro prilegajo v vse sveže in sušene aranžmaje in šopke. Proizvaja večbarvne socvetje, ki je, odvisno od sorte, mešanica rumenih, belih, črnih in rdečih semen.

Kaj nas naredi jedo koruzo? Najprej predstavlja bogat vir vitaminov, mineralov in antioksidantov. V prehrani mnogih ljudi, ki so alergični na gluten, so vključeni samo koruzni proizvodi in koruza.

2.43 3.24
Promocija se konča
-25%
3.31 4.41
Promocija se konča
-25%
4.12 5.49
Promocija se konča
-25%
4.39 5.85
Promocija se konča