• 99.00 Za brezplačno dostavo,
    v košarico dodajte izdelke do skupne vrednosti:

Paradižnikova gnojila

Dobrodošli v oddelku za Gnojila za Paradižnik, pomembni kategoriji v naši spletni trgovini za vrt. Če gojite te okusne sadeže (ja, paradižnik je tehnično sadje!), je vredno raziskati našo ponudbo mineralnih in organskih gnojil za paradižnik. Ne glede na to, ali imate rastlinjak z različnimi sortami paradižnika, nekaj rastlin pod neprekrito folijo ali češnjeve paradižnike v lončkih na vašem balkonu, imajo vsi ti rastline podobne in pomembne potrebe po hranilih. Redno gnojenje je ključno za njihovo zdravo rast, bogato razvejanost in obilen pridelek sadja.

Zato ponujamo širok nabor izdelkov za nego paradižnika! Odkrijte naše najboljše izbire, med drugim 100% organsko BIO gnojilo za paradižnik in papriko od Natura, celovito mineralno gnojilo Florovit za paradižnik in papriko ter večnamensko gnojilo Target Eko za zelišča, paradižnik in kumare, obogateno s humusom. Za tiste, ki imajo radi tekoča gnojila, razmislite o ekoloških gnojilih za paradižnik in zelišča od Substral (koncentrat za 140 litrov raztopine) ali organskem gnojilu za paradižnik in kumare od Targeta. Poleg tega ponujamo učinkovite nujne dodatke za pomanjkanje hranil in nadzor škodljivcev: nujno gnojilo za paradižnik "Magiczna Siła" (Čarobna Moč) od Substral in listno gnojilo za paradižnik "Zdrowy Pomidor" (Zdrav Paradižnik) z cinkom od Zielony Dom.

A to ni vse! Neprestano širimo našo ponudbo gnojil za paradižnik z inovativnimi izdelki, da izboljšamo vašo izkušnjo nakupovanja. Pričakujte dostopne cene in hitro dostavo na dom. Izberite med priznanimi blagovnimi znamkami in vlagajte v profesionalna gnojila za paradižnik za uravnoteženo rast in obilen pridelek velikih, sladkih, bogatih s vitamini paradižnikov. Toplo vas vabimo na nagrajujoče nakupovalno potovanje v Garden Seeds Market!