• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Paradižnikova gnojila

Dobrodošli v oddelku za gnojila Paradižnik. Spada med najpomembnejše kategorije gnojil v naši spletni trgovini. Če gojite to izvrstno zelenjavo (pravzaprav sadje) sami, si vsekakor natančneje oglejte naš izbor mineralnih in organskih gnojil iz paradižnika. Ne glede na to, če imate rastlinjak, poln različnih sort paradižnika, nekaj grmovnic pod neogrevano folijo ali preprosto češnjev paradižnik v lončkih na balkonu - vse te rastline delijo podobne, visoke prehranske potrebe. Redno jih morate gnojiti, da bodo lahko zdravo, široko rojevale in obrodile veliko sadja.

Zato imamo na voljo toliko izdelkov za nego paradižnika! Imamo najboljša granulirana gnojila, kot so 100-odstotno organsko gnojilo BIO za paradižnik in poper iz Nature, popolno mineralno gnojilo Florovit za paradižnik in poper, gnojilo Target Eko za zelišča, paradižnik in kumare s humusom ter ciljni dolgotrajni, najučinkovitejši paradižnik , Gnojilo za kumare in zelišča. Če imate raje tekoča gnojila, ki jih uporabljate z zalivanjem, izberite Okolju prijazna gnojila za paradižnik in zelišča podjetja Substral (koncentrat za 140 litrov raztopine za zalivanje) ali tekoča organska gnojila za paradižnik in kumare iz podjetja Target. Ponujamo tudi izvrstne, učinkovite dodatke v sili, ki jih priporočamo v primeru pomanjkanja hranil in v boju proti boleznim in škodljivcem: nujno gnojilo za paradižnik "Magiczna Siła" (Čarobna moč) podjetja Substral in "Zdrowy Pomidor" (zdravo paradižnik) listno gnojilo s cinkom iz Zielonyja Doma.

To še zdaleč ni vse, kar ponujamo! Naš izbor paradižnikovih gnojil nenehno izboljšujemo z novimi izdelki, da vam zagotovimo zadovoljivo nakupovalno izkušnjo. Zagotavljamo dostopne cene in ugodno, hitro dostavo na dom. Izberite izdelke priznanih blagovnih znamk in kupite profesionalna paradižnikova gnojila, katerih uravnotežena sestava zagotavlja skladno rast in bujne pridelke velikih, sladkih, z vitamini bogatih plodov. Vljudno vabljeni na odlično nakupovalno turo na tržnici Garden Seeds!