• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Sprouters

Če živite zdravo življenje, so škropilnice samo za vas! Domače gojenje poganjkov še nikoli ni bilo tako enostavno, hitro in učinkovito. Naša spletna trgovina ponuja škropilnike iz vrhunskih materialov različnih velikosti. Izberite tistega, ki najbolje ustreza vašim potrebam. Nakup v naši spletni trgovini prinaša odlične rezultate po konkurenčni ceni!

Še posebej priporočamo okroglo škropilnico z enim, dvema ali tremi pladnji. Ta orodja so zasnovana tako, da zagotavljajo optimalno kroženje zraka. Rastlim rastlinam bo zagotovila zadostno vlažnost in preprečila, da bi se tako gnile kot izsušile. V eni posodi boste lahko gojili celo tri vrste poganjkov! Če želite začeti svojo pustolovsko pustolovščino, lahko začnete z majhno brizgalko, ki jo lahko pozneje razširite z dodatnimi pladnji. Razmislite tudi o nakupu setve in semen. V naši prodajalni so na voljo različni seti za seme, ki sestojijo iz redkvice, kreše, lucerne, pa tudi okusnih ruskih, francoskih ali orientalskih mešanic z brezplačnimi kašicami. Ne odlašajte - v dneh v svoji kuhinji lahko gojite zdrave poganjke, bogate z vitamini, minerali in antioksidanti.

Ponujamo visoko kakovostne izdelke po dostopnih cenah. Vsa naša semena in kalji, ki kalijo, prihajajo iz zanesljivih, preizkušenih virov. Na ta način si prizadevamo, da bi vam pomagali doseči uspeh pri gojenju domačih kašic. Preberite več o naši ponudbi!

Majhna kaša - posoda za gojenje poganjkov - -10%
4.48 4.98
Velika rastlina - posoda za gojenje poganjkov - -10%
6.73 7.48
Semena redkvice z rastlinami - doma rastejo redkvice - -10%
7.53 8.37
Kresna semena z rastlinami - doma rastejo kresovke - -10%
7.58 8.43
-10%
10.72 11.91
-10%
13.08 14.53