• 99.00 Za brezplačno dostavo,
    v košarico dodajte izdelke do skupne vrednosti:

Kmetijstvo runo in geo-runo

Naše Kmetijsko runo in Geo-runo vam bosta omogočila obirati bogatejše pridelke kot kdaj koli prej. Naša spletna trgovina z vrtnarskimi izdelki ponuja spomladansko runo (agrotekstil), zimsko runo in protiplevelno runo v širokem naboru velikosti po ugodnih cenah. Oglejte si našo ponudbo in izberite, kateri izdelek najbolje ustreza potrebam vašega vrta!

Belo spomladansko runo (agrotekstil) nudi najboljšo možno zaščito rastlinam in jim omogoča, da obrodijo obilen in zdrav pridelek. Ta lahka tkanina ščiti sadike pred nenadnimi temperaturnimi padci, močnim deževjem, točo in pticami, hkrati pa preprečuje razraščanje plevela. Ponujamo spomladansko runo (agrotekstile) v listih velikosti 1,60 x 5 m, 1,60 x 10 m, 3,20 x 5 m, 3,20 x 10 m, 1,60 x 20 m in 3,20 x 20 m. Zagotovo boste našli izdelek, ki ustreza vašim individualnim potrebam. Poleg tega ponujamo odlično runo za zastiranje rastlin v zgodnjih in poznih fazah vegetacije. Naša široka izbira vključuje med drugim: sivo geo-runo za zastirko, črno protiplevelno runo (agrotekstil), črno protiplevelno tkanino (agrotekstil) - debelejšo od runa, in rjavo protiplevelno runo (agrotekstil). Naročite katero koli od njih, da zaščitite vrstice jagod in drugih jagodičevja pred plevelom, temperaturnimi nihanji in prekomernim izhlapevanjem vode iz tal. V svoj voziček dodajte tudi klini ali sidra za pritrditev runa, folije in ponjav na tla. Gojite paradižnik na prostem? Menimo, da bi vas lahko zanimala naša ugodna in odporna PE paradižnikova pokrivala, ki bodo zaščitila sadeže pred točo, sončnimi opeklinami, močnim deževjem in škodljivci. Funkcionalna, preizkušena mreža za senčenje za pokrivanje rastlin, teras in balkonov - lahek, zračen izdelek, ki ščiti pred soncem - bo vaš najbolj priljubljen nakup to poletje. Naša kmetijska runa (agrotekstili) in geo-runa vam bosta prišla prav tudi pozimi. Če v vašem vrtu gojite rastline, občutljive na mraz, kupite belo zimsko runo (agrotekstil), zaščitno kapuco ali rokav za rastline - vse te visokokakovostne izdelke za zaščito rastlin boste v naši trgovini našli po izjemno ugodnih cenah.

Oglejte si druge izdelke, ki smo jih pripravili za vas! Oddajte naročilo v naši spletni trgovini in prepustite ostalo nam. Prihranite čas in denar z nakupovanjem na spletu – to se res izplača!