• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Semena korenja

Naročite se še danes, da uživate okusne pridelke od pomladi do jeseni. Na zalogi imamo veliko različnih sort, ki se razlikujejo glede na vrsto korenin, vegetacijsko obdobje in predvideno uporabo.

Če skrbite za zgodnje obiranje, izberite seme ene od naslednjih sort: „Kamila F1“, „First Harvest“ ali „Amsterdam“. Korenine teh korenje s kratkim vegetacijskim obdobjem bi bile že pripravljene za žetev že v začetku junija. Pozno Koral spada med najboljše sorte. Preizkusite tudi semena korenčka vrste "Baby", ki razvijajo majhne, sladke korenine. Korenine sorte „Pariser Markt 4“ so prav tako zanimive oblike - majhne, kratke in okrogle ind. Navedene sorte so še posebej priporočljive za otroke zaradi njihove privlačne oblike korenin in ker se ne kopičijo škodljivi nitrati. Sladko in dragoceno korenje, „major“, bi bilo najbolje za sokove in konzerve za najmlajše. Spodbujamo vse tiste, ki skrbijo za ekologijo, da naročijo certificirano organsko seme korenčka vrste Nantes, ki so proizvedeni brez uporabe umetnih gnojil in kemičnih sredstev. Mogoče vas zanima tudi srednje pozna sorta „Deep Purple“, ki razvije vijolične, prijetno okusne korenine. Prilagodili se bodo številnim jedem in jim dodali dodatno vizualno vrednost. Morda veste, da so na začetku vijolične korenje vzgajali in oranžni so uvedli veliko kasneje. V naši trgovini boste našli semena korenja z dodatkom semena redkev. Slednja zelenjava omogoča natančno označevanje vrstic. Ta semenski trak omogoča veliko lažje svinjo tudi najmanj izkušenim vrtnarjem.

Vse seme korenjaka, ki je na voljo v naši trgovini na vrtu, so kakovostne, saj prihajajo samo iz dokazanih proizvajalcev. Zagotavlja bogato žetev, pod pogojem, da se ohranijo ustrezni pogoji pridelave. Ne oklevajte in še danes naročite semena vaše najljubše sorte!

-35%
1.72 2.65
Promocija se konča
1.77 2.72
Promocija se konča
-35%
1.94 2.98
Promocija se konča
-35%
2.19 3.37
Promocija se konča
-35%
2.21 3.40
Promocija se konča
-35%
2.21 3.40
Promocija se konča