• 99.00 Za brezplačno dostavo,
    v košarico dodajte izdelke do skupne vrednosti:

Seme napihnjena mrežica

V tej kategoriji boste našli semena različnih vrst morske sivke (Seme napihnjena mrežica), kot so morska sivka z valovitimi listi, morska sivka s repom podobnim podganam, Perezova morska sivka in nemška, tudi imenovana tatarska, morska sivka. Te rastline bodo krasile tako vaš vrt kot notranjost vašega doma, saj so primerne za suhe in sveže šopke.

V naši trgovini so na voljo različne barvne različice morske sivke z valovitimi listi – bela, rumena, karmir, vijolična, rožnato-oranžna in modra. Če se ne morete odločiti za eno barvo, poskusite z našo večbarvno mešanico. Morda vas bo pritegnila tudi morska sivka s podganjim repom. Ta rastlina razvije srednje visoke rastline s karmir-roza cvetovi, ki cvetijo vse poletje. Primerna je tako za cvetlične grede kot za gojenje rezanega cvetja. Nemška ali tatarska morska sivka je namenjena gojenju v skalnih vrtovih in za suhe šopke. Perezova morska sivka se lahko uporablja tako v svežih kot suhih cvetnih aranžmajih.

Obogatite svoj vrt in notranjost doma s čudovitimi vrstami, ki so na voljo v naši kategoriji Seme napihnjena mrežica. Kupite zdaj in v svoje življenje vnesite trajno lepoto!