• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Seme redkve

Če razmišljate o gojenju okusne, zdrave in lahko gojene rastline, izberite semena redkev. So visoko kakovostne, ker jih dobavljajo le preverjeni proizvajalci. Zahvaljujoč temu dejstvu vam zagotavlja zajamčeno bogato žetev, seveda pod pogojem, da se ohranijo ustrezni pogoji pridelave.

V naši trgovini boste našli semena različnih sort rotkvice. Rastline se razlikujejo po velikosti, barvi, okusu in obliki korenin. Posebej priporočamo sorto „Tetra Ilowiecka“, ki proizvaja mehke in sočne rdeče-bele korenine. Če želite poskusiti nekaj nenavadnih rotkvic, izberite sorto „Manthangong“ z okroglimi koreninami, ki so sestavljene iz rdečega mesa in bele kože. Tudi rumena, slana sorta Zlata je vredna tveganja. Če skrbi za naravo, izberite certificirano ekološko seme redkve, proizvedeno brez uporabe umetnih gnojil ali kemičnih sredstev za nadzor. Ta semena so certificirana s testom Agro BIO. Tistim, ki se ne znajo odločiti in izberejo eno sorto, priporočamo, da izberejo seme sort, ki proizvajajo rumene, bele, škrlatne in bele rdeče korenine. Dodali bodo okus številnim jedem in okrasili številne krožnike.

Ponujamo tudi semena redkev za gojenje kalčkov, okusen in zdrav prigrizek. Krošnje so dragocen vir vitaminov in mineralov ter so opremljene za solate in sendviče. Ne oklevajte in izberite seme vaše najljubše sorte redkev. Ta okusna, zdrava in aromatična zelenjava ne bo povzročala težav pri pridelavi.

-35%
1.77 2.72
Promocija se konča
-35%
1.85 2.85
Promocija se konča
-35%
1.85 2.85
Promocija se konča
-35%
2.11 3.24
Promocija se konča
2.13 3.28
Promocija se konča
-35%
2.15 3.30
Promocija se konča