• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Semena paradižnika

Semena paradižnika nam omogočajo enostavno izdelavo sadik, iz katerih se bodo redno razvijale rastline, ki redno nosijo zdrave, okusne paradižnike. Gojenje paradižnikov iz semen ni problematično in ne zahteva veliko naše pozornosti. Potrebno je le vzdrževanje stabilne, visoke temperature in redne oskrbe z vodo.

Paradižnik je treba posejati v škatle ali druge posode. Semena je treba namestiti v redne razmake, kar kasneje zagotavlja ustrezno razdaljo med našimi sadikami. Semena so prekrita s tanko plastjo zemlje, ki bi morala popolnoma zaščititi semena. Optimalna temperatura kalivosti je med 20 in 25 ° C in ponoči ne sme pasti pod 15 ° C. Ne boste potrebovali profesionalne opreme, niti velike obdelovalne površine. Nekatere sorte, ki so na voljo v naši trgovini, lahko celo gojimo v lončkih.

V naši trgovini je na voljo veliko različnih semen paradižnikov. Začetniki v vrtu morajo izbrati vsaj nekaj izmed njih, da bi v prihodnosti uživali v sadju različnih velikosti, barv, okusov in žetve. Paradižnik tunelov in rastlinjakov sodi med najbolj priljubljene sorte, pri čemer vodijo "Baron" in "Rambozo". Malina paradižnik - "Oxheart", "Favorite", "Malinowy Kapturek" in "Malinowy Olbrzym" in češnjev (koktajl) paradižnik - "Pokusa", "Maskotka", "Venera", "Idila", "Aztek", "Ildi" »Figiel« in različne izbire semen - uživajo podobno priljubljenost. Razvrščate lahko tudi sorte „Krakus“ in „Kmicic“ za najbolj priljubljene sorte, ki so odlično opremljene za konzerviranje. Semena takih sort paradižnika, kot so »Black Cherry«, »Tigerella« in »Green Zebra« že dolgo časa zasedejo najbolje prodajane sezname že zaradi svojih izjemnih barvil.

1.60 2.46
Promocija se konča
-35%
1.80 2.77
Promocija se konča
-35%
2.05 3.15
Promocija se konča