• 99.00 Za brezplačno dostavo,
    v košarico dodajte izdelke do skupne vrednosti:

Gnojila za vrtne rastline

Gnojila za vrtnice predstavljajo široko paleto izdelkov, namenjenih obogatitvi tal za okrasna drevesa, grmovnice, trajnice s okrasnimi cvetovi in listi ter sadje, zelenjavo in zelišča. Naš obsežen izbor vključuje učinkovita granulirana gnojila za vrtnice, vodotopne praške za uporabo na tleh in listih, koncentrirane gele in tekočine, ki so na voljo kot večkomponentne ali enokomponentne formule z mikrohranili, humusom in vitamini. Vse te visokokakovostne izdelke najdete v naši ponudbi po izjemno konkurenčnih cenah.

Če imate cvetlične grede v svojem vrtu, razmislite o naročilu tekočega gnojila za vrtnice, vrtnice Garden Pansy in Violet, Rhododendron, Camellia in Acidophilic Plant, ki je na voljo v priročni steklenici s črpalko, gnojila za begonije ali koncentriranega tekočega gnojila za vrtnice. Vaš vrt lahko tudi obogatite z našim odličnim tekočim gnojilom "Barwne Pole" (Barvno polje) za močvirja in našimi gnojili za praproti, ki so na voljo v različnih velikostih pakiranj, da nahranijo vaše praproti. Ponujamo najboljša gnojila za cvetoče rastline, ki podaljšujejo obdobje cvetenja, in gnojila za zelene rastline, ki bodo vašim listjem dala intenzivno svetlo zeleno barvo. Poleg tega priporočamo jesenska gnojila, ki vam omogočajo optimalno pripravo dreves in grmov za zimo v vrtu, ter granulirano gnojilo. To vsestransko naravno gnojilo obogati tla z dragoceno organsko snovjo, izboljša njihovo strukturo in podpira razvoj korenin ter dovaja cvetočim rastlinam, zelenjavi in sadju pravo količino hranil brez tveganja prekomernega gnojenja.

V Garden Seeds Market smo ponosni, da ponujamo izjemno raznoliko ponudbo gnojil za vrtnice. Izberite med priznanimi proizvajalci, kot so Agrecol, Biopon, Florovit, Ogród-Start in Target, ter doživite čudovite rezultate sami!