• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Orodja in pladnji

Orodja in pladnji spadajo v najpomembnejšo opremo za delavnice, garaže in obrtnike. Vaši vijaki, vijaki in nohti se ne bodo nikoli več izgubili, vsi izvijači in ključi pa bodo ostali razvrščeni v idealnem vrstnem redu. Bi radi videli, kaj smo za vas pripravili? Oglejte si spodnji seznam!

Če iščete trdno, a cenovno ugodno rešitev, spoznajte naš izbor polipropilenskih pladnjev Prosperplast. Dobili boste oranžni ali črni 8 x 11,5 cm orodje / pladenj NP4 za arašide, vendar vam bo služil še leta. Na voljo imamo tudi druge velikosti - 10 x 15,5 cm (model NP6), 12 x 19,5 cm (NP8), 16 x 23 cm (NP10), 20 x 29 cm (NP12) in 24 x 39 cm (NP16) - na voljo. Ustvarite en komplet, ki bo sestavljen iz pladnjev, ki ustrezajo vašim potrebam. Posode, ki jih ponujamo, so lahko zložene ali pritrjene na steno. Oglejte si, kako bi lahko izgledala ta rešitev s klikom na Nabor pladnjev orodij - 7 pladnjev in orodne plošče - NTBNP5. Na zalogi imamo tudi večje komplete - priporočamo, da brskate po celotni podkategoriji. Če imate raje orodja za pladnje, si oglejte odličen organizator orodij s premičnimi delilniki - 19,5 x 29 cm - NOR. Zahvaljujoč prozornemu pokrovu boste lahko vsebino hitro prepoznali. Na voljo so tudi manjši in večji modeli. Če imate bogato delavniško opremo, naročite dvostranski organizator orodja s premičnimi delilniki - 29 x 39 cm - NOR DUO. Če veliko vozite s svojo opremo, se vam bo morda zdelo koristno orodno orodje Caliber 18 '' - 46 cm ali orodje Multicase Cargo, ki je na voljo v različnih velikostih. Opisi izdelkov vsebujejo podrobne informacije o velikosti, številu predelkov in delilnikov, največji obremenitvi danega modela. Kliknite na ime izdelka in izvedejte več o naših izdelkih! Zmogljiv, trden in trpežen paket orodij je odlična naložba v kakovost in udobje vašega dela. Prav tako je odlična ideja za darilo za vse mojstrske mojstre, ženske in obrtnike.

Orodne omare in pladnje boste kupili po konkurenčnih cenah na spletnem trgu vrtnih semen. Ponujamo izključno izdelke vrhunske kakovosti iz trpežnih, odpornih na poškodbe, trdnih materialov, ki jih podpisujejo blagovne znamke Prosperplast, Fiskars i številne druge. Ne zamudite te priložnosti - kupite preko spleta v naši trgovini!