• 99.00 Za brezplačno dostavo,
    v košarico dodajte izdelke do skupne vrednosti:

Orodja in pladnji

Skrinje za orodja in pladnji sodijo med najpomembnejšo opremo za delavnico, garažo ali študijsko delavnico obrtnika. Nasvidenje izgubljenim vijakom, maticam in žebljem ter pozdravite popolnoma urejene izvijače in ključe, vedno pri roki. Ste radovedni, kaj smo pripravili za vas? Oglejte si seznam spodaj!

Če iščete zanesljivo, vendar ekonomično rešitev za shranjevanje, raziščite našo ponudbo pladnjev iz polipropilena Prosperplast. Pridobite oranžno ali črno omarico za orodje/pladenj NP4 velikosti 8 x 11,5 cm po neverjetni ceni, ki obljublja leta storitve. Na voljo imamo tudi druge velikosti - 10 x 15,5 cm (model NP6), 12 x 19,5 cm (NP8), 16 x 23 cm (NP10), 20 x 29 cm (NP12) in 24 x 39 cm (NP16) - vse pripravljene za vas. Sestavite svoj lasten nabor pladnjev, ki ustrezajo vašim potrebam. Posode, ki jih ponujamo, lahko urejeno zložite ali pritrdite na steno. Oglejte si, kako lahko ta rešitev spremeni vaš prostor, tako da kliknete na Nabor orodnih pladnjev - ki vključuje 7 pladnjev in orodno ploščo - model NTBNP5. Na voljo imamo tudi večje nabori - vabimo vas, da raziščete celotno podkategorijo. Če so vam omarice za orodje bolj všeč kot pladnji, preučite izvrsten Organizator orodja z gibljivimi predelki - 19,5 x 29 cm - NOR. Zahvaljujoč prozornemu pokrovu boste vsebino lahko prepoznali na prvi pogled, na voljo pa so tudi manjši in večji modeli. Za tiste z obsežnim naborom orodja v delavnici naročite Dvostranski organizator orodja z gibljivimi predelki - 29 x 39 cm - NOR DUO. In za tiste, ki se veliko gibljete s svojo opremo, lahko orodno omarico Caliber 18” - 46 cm ali orodno omarico Multicase Cargo v različnih velikostih razmislite o idealnih spremljevalcih. Opisi izdelkov vsebujejo podrobne informacije o velikosti, številu predelkov in predelkov ter največji obremenitvi posameznega modela. Kliknite imena izdelkov, da bolje raziščete naše ponudbe! Prostorna, trpežna in vzdržljiva omarica za orodje ni le naložba v kakovost in udobje vašega dela; je tudi odlična ideja za darilo za vse ljubitelje domače izdelave in spretnih obrtnikov.

Omarice za orodje in pladnji so na voljo po konkurenčnih cenah na spletu na trgu semen Garden Seeds. Ponujamo izključno visokokakovostne izdelke iz trdnih, odpornih na poškodbe in trdnih materialov, podpisane s tako priznanimi blagovnimi znamkami, kot so Prosperplast, Fiskars in mnoge druge. Ne zamudite te priložnosti - opravite nakup pri nas na spletu!