• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Gnojila iz sadnih dreves

Gnojila s sadnimi drevesi vam omogočajo, da obirate bogate pridelke z nizkimi stroški in z minimalnim naporom z vaše strani. naročiti morate le ustrezen izdelek, ga uporabiti v skladu s smernicami proizvajalca in počakati na trgatvo sadja! Pridelava sadja je lahko tako enostavna, če izpolnjujete eno ključno zahtevo - uporabo originalnih gnojil priznanih proizvajalcev.

Naša spletna trgovina ponuja izdelke, ki spadajo v to kategorijo. Spodaj smo zbrali vsa dragocena gnojila za sadno drevje, ki so trenutno na voljo na trgu. Lahko na primer naročite tekoče ali peletirano okolju prijazno gnojilo za sadno drevo in grmičevje, rešitev za vse zagovornike naravnega gnojenja.

Priporočamo tudi organsko gnojilo za zelenjavo in sadje Bio Compo - resnično vsestranski izdelek. Tu boste našli tudi zanesljiva mineralna gnojila z razširjenimi učinki. Ali so vaša drevesa v zadnjih letih obrodila manj kakovostne pridelke? Morda je pravi čas, da zapolnimo pomanjkanje kalija v tleh - cenovno ugoden, preizkušen in takoj vpojni kalcijev sulfat "Ogród-Start" bi naredil trik. Oglejte si naše druge izdelke in poglejte, kaj imamo še za vas.

Nakupovanje v naši trgovini je enostavno in udobno. Kliknite ali tapnite izbrani izdelek, preverite rastline, za katere je priporočljiva, dodajte jih v košarico in potrdite nakup. Preden zaključite transakcijo, obiščite naše druge oddelke. Ponujamo odlične nove izdelke za nego sadnega drevja in drugih rastlin, ki bi jih lahko gojili. Spremljajte našo ponudbo, ne zamudite sezonske razprodaje in vaš vrt se vam bo povrnil z bogatimi vrhunskimi pridelki. Vljudno vas vabimo na ogled!

-10%
3.00 3.33
Promocija se konča
Nawóz mineralny do warzyw i owoców - Fruktovit - 1 litr -10%
4.76 5.29
Promocija se konča
-10%
6.08 6.75
Promocija se konča
-10%
6.13 6.81
Promocija se konča
Nawóz do winorośli - duże i smaczne owoce - Florovit - 1 kg -10%
6.27 6.97
Promocija se konča
-10%
7.73 8.59
Promocija se konča
-10%
8.02 8.91
Promocija se konča
-10%
8.21 9.13
Promocija se konča
-10%
10.89 12.10
Promocija se konča