• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Zeliščna gnojila

Zeliščna gnojila so izdelki, katerih vsebina ustreza zahtevam najzahtevnejših zelišč. Če na vašem vrtu rastejo meta, bazilika, origano in melisa ali če nameravate na balkonu ali kuhinjski okenski polici postaviti mini zeliščni vrt, vam bodo izdelki te kategorije pomagali doseči želene rezultate. Pobližje si oglejte izbor zeliščnih gnojil, ki smo jih pripravili za vas!

Ziołovit - zeliščno gnojilo z gvanom iz Zielony Doma, Biohumus MAX iz Targeta in organsko gnojilo za paradižnik in zelišča - koncentrat za 140 litrov vodne raztopine iz Substrala so naše najboljše prodajalke med zeliščnimi živili. Dolgotrajno gnojilo iz paradižnika in zelišč Target, eden najučinkovitejših izdelkov v svoji kategoriji, vam bo pomagalo pravilno dopolniti rastline, gojene na vrtu. Ta granulirani izdelek se počasi postopoma raztaplja in prodira v tla, zato zeliščem zagotavljajo zadostne doze hranil v daljšem časovnem obdobju do nekaj mesecev. Hranilo Compo Plant priporočamo v praktičnem aplikatorju za enkratno uporabo za rastline, gojene v loncih in drugih posodah.

Ne glede na to, katero gnojilo bi izbrali med našo bogato ponudbo, vam zagotavljamo vaše popolno zadovoljstvo. Izdelki, ki so na voljo v naši trgovini, prihajajo od znanih proizvajalcev gnojil in rastlinske hrane. V naši spletni trgovini lahko kupite samo originalne, certificirane izdelke, ki izpolnjujejo najstrožja merila EU. Zavzemamo se za cene, ki so dostopne vsem, in predlagamo sezonske ponudbe, zaradi katerih je vsak obisk naše trgovine donosen za vas. Ne zapravljajte časa za obisk vrtnih centrov, saj boste tukaj našli vse, kar potrebujete za vaše vrtne in domače rastline. Vljudno vas vabimo na hiter ogled.

-10%
2.28 2.53
Promocija se konča
-10%
2.33 2.59
Promocija se konča
-10%
2.94 3.27
Promocija se konča
-10%
4.01 4.46
Promocija se konča
-10%
5.29 5.88
Promocija se konča
Eko nawóz do ziół, pomidorów i ogórków - Target - 1 kg -10%
7.73 8.59
Promocija se konča
-10%
8.02 8.91
Promocija se konča
-10%
66.10 73.44
Promocija se konča