• 99.00 Za brezplačno dostavo,
    v košarico dodajte izdelke do skupne vrednosti:

Seme jegliči

Izboljšajte svoj vrt z semeni iz naše kategorije semen jegličev in trobentic! Ponujamo raznoliko izbiro vrst trobentic, vključno s priljubljeno navadno ali angleško trobentico, pa tudi z vrstama oxlip in drumstick. Te vsestranske rastline so popolne za cvetlične grede, vendar tudi odlično uspevajo, ko jih gojimo v posodah.

Če iščete nekaj edinstvenega, razmislite o Vialovi ali orhidejni trobentici. Ta sorta ima dišeče, vijolične, uhljevite socvetje, ki bo krasilo vaš vrt skozi celo pomladno sezono. Idealna je za skalnjake in cvetlične grede, lahko pa jo gojimo tudi kot rezano cvetje. Trobentica v obliki bobna je še ena izstopajoča možnost, ki se ponaša z okroglimi socvetji, ki spominjajo na okrasni česen. Cvetovi so na voljo v različnih odtenkih, od bele in bledo vijolične do vijolične in škrlatne. Za tiste, ki jih zanima vrtnarjenje v posodah, je navadna trobentica odlična izbira za razveselitev okenskih polic in balkonov. Prav tako je čudovita rastlina za robnike. Nazadnje, ne spreglejte "Gold Lace" oxlipa, ki izstopa s svojimi očarljivimi rumeno-bordo cvetovi.

Od cvetličnih gred do vrtov v posodah, naša kategorija semen jegličev in trobentic ima nekaj za vsakega vrtnarskega navdušenca. Ne zamudite—nabavite semena svoje najljubše sorte še danes!