• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Gumice

Gumijasti trakovi so potrebni ne samo v kuhinji, ampak v skoraj vsaki sobi. Raztegljivi, elastični, vendar zelo trpežni, uporabljajo se za zaščito vsebine vrečk in škatel pred prelivanjem. Pomagajo tudi pri vzdrževanju reda med pripomočki in pripomočki za dom in vrt. Priporočamo, da imate doma večje zaloge, saj so večnamenske in poceni!

V naši trgovini so na voljo paketi gumijastih trakov različnih debelin in velikosti. Kupite jih lahko v večjih 1-kilogramskih svežnjah po izjemno konkurenčnih cenah. Oglejte si našo ponudbo! Če ste hobi cvetličar, izdelovalec modelov ali želite drug hobi, ki zahteva natančnost, boste potrebovali majhne gumijaste trakove. Kupite 20 x 1,5 x 1,2 mm ali 40 x 1,5 x 1,2 mm gumijaste trakove. Ali potrebujete močne, trpežne trakove za kuhinjo ali delavnico. Vložite v kakovost in nakupujte po dostopnih cenah.

Svetujemo vam, da brskate po naši ponudbi dodatkov za dom. Zagotavljamo takojšnjo dostavo na dom in nizke stroške dostave. Ne izgubljajte časa - opravite večji nakup v naši trgovini in prihranite še več zahvaljujoč možnosti brezplačne dostave. Vljudno vas vabimo, da nakupujete pri nas!