• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Mreže proti komarjem in zasloni

Mreže proti komarjem in zasloni na vratih zagotavljajo enostavno, poceni, a izjemno učinkovito zaščito pred komarji, osi, mušicami, moli in drugimi žuželkami, ki nas vse poletje obiskujejo brez zaprosila. Preberite več o naši široki izbiri - ponujamo mreže in zaslone, ki ustrezajo vsem oknom in vratom. Ne oklevajte in poglejte, kaj vam lahko ponudimo!

Takoj ko je zunaj toplo, nestrpno odpiramo okna in balkonska vrata. Če pustite zrak v svoj dom, v notranjost pustite tudi nagajive, pogosto nevarne žuželke. Pomagali vam bomo zaščititi sebe in sorodnike pred temi nezaželenimi bitji. Zahvaljujoč našim vrhunskim mrežam proti komarjem in okenskim zaslonom boste lahko odprli okna in vrata ves dan in ponoči. Med drugim ponujamo enostavno namestitev bele mreže za komarje 100 x 100 cm s pritrditvijo na velcro ali belega samolepilnega zaslona proti insektom / mreže proti komarjem 130 x 150 cm (na voljo tudi v velikosti 150 x 180 cm). Sivi in črni modeli, na primer samolepilni sivi zaslon Hunter 75 x 150 cm, so na voljo tudi v naši spletni trgovini. Mreže proti komarjem, ki jih ponujamo, izstopajo s tesnimi spoji in ker so izdelani iz trpežnih, elastičnih materialov, odpornih proti UV-sevanju, dolgo časa ohranjajo svojo visoko tesnost. Bi radi kupili zaslon za žuželke na vratih? Tukaj vas pričakata samolepilni zaslon vrat Black Hunter 75 x 220 cm in magnetni beli zaslon žuželk 100 x 200 cm. Zagotavljajo najboljšo zaščito pred muhami, komarji in osi. Zdaj lahko stanovanje takoj prezračite, ne da bi tvegali vdore nevarnih šest nožnih bitij!

Naročite mreže proti komarjem najboljših proizvajalcev (Arox, Biogród, Hunter) po presenetljivo konkurenčnih cenah. Prizadevamo si, da bi bilo nakupovanje čim bolj priročno in zato ponujamo cenovno ugodno dostavo na dom. Izkoristite širok izbor izdelkov v naši spletni trgovini z vrtom. Visoka kakovost zajamčena!