Podkategorije

Filtri za izdelke

Cena

Geranium, Pelargonium semena

V naši vrtni trgovini boste našli seme pelargonium (geranije). Ta rastlina se pogosto imenuje kraljica balkonov. Pelargonijeva semena izstopajo z visoko kakovostjo, saj prihajajo le od priznanih proizvajalcev. Izbirate lahko med številnimi pelargonijskimi sortami z različno obarvanimi cvetovi. Zahvaljujoč široki izbiri lahko zlahka ustvarite odlično kompozicijo, ki bo od zgodnje pomladi do prvih zmrzali jeseni okrasila vaš balkon ali domačo notranjost.

Priporočamo pelargonij z rdečimi cvetovi, ki bi izgledal odlično na balkonskih škatlah in loncih vseh vrst na terasi in doma. Ta sorta lahko tudi okrasi javni prostor. Usklajuje se s pelargonijo, ki proizvaja velike bele cvetove, zbrane v impresivnih kladivih. Predlagamo tudi, da poskusite rožnato-oranžno pelargonijo, ki ga lahko posadite v lončkih in na gredicah. Ivy-leaf pelargonium, ki razvija enojne, večbarvne cvetenja bo uspevajo v visi košare in krasijo doma notranjost in bližino od pomladi do jeseni. Njeni listi prav tako predstavljajo dekorativno vrednost - sijajo in spominjajo na liste bršljana, od tod tudi ime.

Pelargonij je v gojenju precej nezahteven in ne bi smel povzročati nobenih težav celo neizkušenim vrtnarjem. Ne smemo pozabiti, da naj raste v prepustni, plodni zemlji. Zalijevajte ga vsaka dva dni in celo dnevno v vročih obdobjih. Ne potresite ga z vodo, ker to pogosto vodi do gnilobe.

4.12 5.49
Promocija se konča
4.12 5.49
Promocija se konča
4.12 5.49
Promocija se konča
4.99 6.66
Promocija se konča
-38%
6.28 10.12
Promocija se konča
-38%
25.12 40.49
Promocija se konča