• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Semena zelja

Preprosto morate kupiti semena zelja, če želite polnjene zeljene liste. To okusno jed lahko pripravimo tako z belim kot s sajujskim zeljem. Te rastline ne bi smele povzročati nobenih težav pri gojenju še najmanj izkušenim vrtnarjem.

Mogoče sanjate majhne glave s prefinjenim pridihom grenkobe? Preizkusite semena brstičnega ohrovta, ki jim je všeč prve zimske zmrzali. Priporočamo gojenje napa zelja in kitajskega boka choy za bolj spretne vrtnarje. Njihova semena so na voljo v naši spletni trgovini po konkurenčnih cenah. Okrasna lističi z barvitimi glavicami, ki so sestavljeni iz frizzled listov, bi morali vzbuditi zanimanje ljudi, ki bi radi okrasili svoj vrt na nenavaden način. Okrasno listje se dobro prilega na gredice, zlasti jeseni, ko prevzamejo različne barve.

Vsa prodana semena v naših vrtnih prodajalnah so kakovostna in imajo dobro kalivost, saj prihajajo izključno od priznanih proizvajalcev. Zagotavlja bogato žetev v ustreznih pogojih gojenja. Zakaj je vredno sejati zelje v vašem vrtu? Znano je, da je to ena od najbolj dragocenih rastlin, bogata z vitamini in minerali. Na žalost je živahno in se jim je treba izogibati s težavami z želodcem. Zahvaljujoč visoki vsebnosti fitoncidov zelje kaže zdravilni, antibakterijski in protivirusni učinek. Zamrznjeni listi se uporabljajo kot obloge za ulceracije in vnetja.

Brskanje po naši ponudbi doma vam omogoča, da najdete številne vrste zelja. Ne oklevajte, naredite nekaj prostora na svojem vrtu in začnite z gojenjem zeljnih rastlin!

-35%
1.94 2.98
Promocija se konča
-35%
2.21 3.40
Promocija se konča
-35%
2.34 3.60
Promocija se konča