• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Sončnična semena

Uporabite sončnice, da prinesete sonce v svoj vrt. Ta rastlina bo krasila okolico vašega doma in obogatila številne jedi. Sončnična semena so bogat vir nenasičenih maščobnih kislin omega-6, vitaminov B in mineralov. Sončnično olje, bogato z navedenimi nenasičenimi maščobnimi kislinami in drugimi snovmi, je izdelano iz semen te rastline. Sončnica bo obogatila vašo prehrano, okrasila vaš vrt in privabila številne uporabne žuželke. Vsa semena, ki so na voljo v naši trgovini, so kakovostna, saj prihajajo samo iz dokazanih proizvajalcev. Zagotavlja uspešno gojenje, seveda pod pogojem, da se ohranijo ustrezni pogoji za gojenje

Bi radi otroka spodbudili, da goji rastline? V ta namen priporočamo sončnična semena serije »Happy Garden«. Ta rastlina je precej nezahtevna pri gojenju in vam ne bi smela povzročati težav, niti vaših ljubljenih majhnih. Seme lahko nabirate od avgusta do septembra, vendar priporočamo, da odrežete cele "glave" (socvetje).

Vemo, da so kalčki okusen prigrizek, bogat s hranili, ki ga vsi ljudje, ki skrbijo za zdravo hrano, cenijo. Želimo izpolniti njihova pričakovanja in s tem predstaviti sončnična semena, ki jih zlahka gojimo do kalčkov doma, za slasten in dragocen dodatek sendvičom in solatam.