• 99.00 Za brezplačno dostavo,
    v košarico dodajte izdelke do skupne vrednosti:

Posode in vreče

Ponujamo vam posode, vrečke in vreče vseh vrst in velikosti - imamo jih vse - s cenovno ugodno možnostjo dostave na dom. Potrebujete orodjar, vrečko za smeti ali kanister z bencinom? Te izdelke boste našli po dostopni ceni v naši trgovini. Prepričajte se sami!

Naša spletna vrtna trgovina ponuja najbolj dostopne bele polipropilenske vrečke, izjemno trpežen in večnamenski izdelek, ki je na voljo v roki. Na voljo je veliko različnih velikosti, od 40 x 60 cm (nosilnost 10 kg) do 80 x 125 cm (največja obremenitev - 50 kg). Če potrebujete nekaj vreč za shranjevanje zelenjave in sadja, izberite pletene (rachel) vrečke, ki so idealno primerne za ta namen. Poceni, prožne in trpežne vrečke bodo zaščitile vaše pridelke pred gnitjem - preverite jih! Če se pripravljate na obnovo ali preprosto potrebujete cenovno ugodno, a veliko in trajno posodo za umetna gnojila ali suho krmo, boste tukaj našli tudi želene izdelke. Naročite vrečko za kontejnerje Big Bag (smeti), ki je idealna za prevoz naplavin in velikih količin suhe robe. Na zalogi imamo tudi druge embalaže vrhunske kakovosti z zapahi za lažji transport, rokave za enostavno polnjenje in praznjenje, v več velikostih tudi na zalogi. Če iščete nove rešitve za shranjevanje vrtnih dodatkov in orodja, boste tukaj našli ugodne in trdne omare za orodje Caliber in praktičen set pladnjev - 24 kosov s stensko nameščeno desko, po dostopnih cenah. Potrebujete posodo za leglo, ki bo olajšala vrtnarska dela? Naročite lahko lahko vrtljivo košaro z vzmetjo - idealna rešitev za shranjevanje pokošene trave, listja ali vejic.

Tržnica vrtnih semen ponuja škatle z orodji, posode za suho blago in tekočine, pa tudi trpežne vrečke in vreče iz materialov, ki so dovoljeni za uporabo v vrtu in kmetijstvu. Naročite visoko kakovostne izdelke vodilnih evropskih proizvajalcev prek spleta s poceni možnostjo dostave. Vi ste več kot dobrodošli, da se pridružite naši skupnosti!

8.98
9.86
11.12