• 99.00 Za brezplačno dostavo,
    v košarico dodajte izdelke do skupne vrednosti:

Tekoča gnojila

Tekoča gnojila ponujajo učinkovito, hitro delujočo in stroškovno učinkovito rešitev za nego rastlin na domu in na balkonu ter v cvetličnih gredah, zeliščnih in zelenjavnih vrtovih. Oglejte si našo obsežno ponudbo v naši spletni trgovini, kjer so predstavljeni izdelki priznanih blagovnih znamk po konkurenčnih cenah! Ponosno predstavljamo visokokakovostna tekoča organska gnojila, vključno z vsestranskim "Biohumus" Vermikompostom podjetja Agrecol, naravnim tekočim Guanom podjetja Zielony Dom ter serijo Eco izdelkov podjetja Target. Ti vrhunski izdelki, obogateni z vermikompostom iz rdečih črvov ali enako dragocenim guanom, izboljšujejo kakovost tal in povečujejo zdravje ter produktivnost vaših rastlin.

Naša trgovina ponuja tudi široko izbiro premium mineralnih gnojil priznanih blagovnih znamk, kot so Agrecol, Biopon, Compo, Florovit, Fruktovit, Substral, Target in Zielony Dom. Odkrijte profesionalno izbrane izdelke, prilagojene potrebam različnih rastlin, vse na dosegu roke. Ponujamo cenovno ugodna, hranilno bogata in enostavno absorbirajoča tekoča gnojila za različne rastline, vključno z zelenimi in cvetočimi lončnicami, palmami, dracenami, jukami, orhidejami, geranijami, plazečimi petunijami, fuksijami, begonijami, hidrangejami, rododendroni, vrtnicami, vresi, vresastimi rastlinami, klematisi, sadnimi drevesi in grmovnicami, borovnicami, citrusi, grozdjem, paradižniki, kumaricami, zelišči in mnogimi drugimi koristnimi rastlinami.

Poleg tega imamo obsežno izbiro tekočih gnojil za nujne primere in hranilnih dopolnil za rastline, ki so oslabljene po presajanju ali so prizadete zaradi bolezni ali škodljivcev. Naša ponudba vključuje zelo učinkovita koncentrirana in gel gnojila, izdelke za takojšnjo uporabo v steklenicah s pršilnimi črpalkami ter tekoča gnojila v enkratni uporabi za enostavno in priročno uporabo. Take raznolike ponudbe po posebnih cenah ne boste našli nikjer drugje na spletu. Vabimo vas, da uživate v priročnem, enostavnem in hitrem nakupovanju v naši trgovini Garden Seeds Market!

2.59