• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Gnojila za orhideje

Iščete gnojila za orhideje? Najširši izbor izdelkov, namenjenih skrbi za te priljubljene, občudovane lončnice, boste našli tukaj v naši spletni vrtni trgovini. Orhideje so že davno osvojile srca domačih vrtnarjev kot rastline, ki jih je enostavno gojiti in so izjemno okrasne zaradi svojih velikih cvetov, ki se pojavljajo v vsakem letnem času. Če želite, da vaše orhideje krasijo vaš dom vse leto, jih morate pravilno pognojiti. Prekomerno gnojenje in napačna izbira izdelkov pa lahko povzroči več škode kot koristi. Na srečo ste prišli na pravo mesto - tržnico vrtnih semen.

Ta podkategorija naše trgovine zajema preverjena gnojila za orhideje, ki imajo zajamčeno zanesljivost. Ponujamo izdelke priznanih, zaupanja vrednih blagovnih znamk, kot so Agrecol, Biopon, Compo, Florovit, Substral, Target in Zielony Dom, ki vam omogočajo pravilno skrb za vaše cvetoče priljubljene! Če cenite učinkovitost in udobje, naročite palčke za gnojilo Orchid - 3-mesečno delovanje - pri Substralu ali hranilo Orchid Power pri Compu! V lonec bi morali vstaviti le zadnja dva izdelka in ... pozabiti na gnojenje z orhidejami do deset tednov. Če želite uporabiti koncentrirano tekoče gnojilo za dodajanje orhidej, priporočamo, da uporabite mineralno gnojilo Zielony Dom, gnojilo Biopon Blooming Time Orchid, gnojilo Agrecol Orhideja ali tekočino "Moc Kwiatów" (Obilje cvetov) Orhidejsko gnojilo iz tarče. Prav tako bi vas radi spodbudili, da preizkusite mehko gnojilo, kot je na primer Pump Sprayer Orchid Fertilizer iz Zielony Doma, Florovit Orchid Rejuvenator in "Krople Natury" (Drops of Nature) Orchid hranilo iz Target. Vsi zgoraj omenjeni izdelki so na voljo po izjemno nizkih cenah v naši spletni trgovini. Da bodo listi orhidej lepo sijali, uporabite negovalne robčke Agrecol za orhideje in druge okrasne rastline. Če vaše orhideje kažejo omejeno moč, ne cvetijo in ne razvijejo grdih, sušnih korenin, jih nahranite z Mycorrhizal Orchid Vaccine iz Zielony Doma, ki je bogato z uporabnimi mikroorganizmi in zato poveča splošno rastno moč in odpornost rastline.

To je le del našega izbora izdelkov, namenjenih orhidejam. Brskajte po vseh naših izdelkih in naročite - naša gnojila omogočajo, da vas vaše orhideje presenetijo s še daljšim in obilnejšim cvetenjem!

-10%
0.88 0.97
-10%
2.04 2.27
-10%
2.33 2.59
-10%
2.67 2.97
-10%
2.94 3.27
-10%
3.58 3.98
Mgiełka dla storczyków - Zielony Dom - 300 ml -10%
3.64 4.04
-10%
4.01 4.46