• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Podkategorije

Filtri za izdelke

Cena

Impatiens semena

Ponujamo zaseden Lizzie, ali sultanino, in semena za vrtni balzam. Vse Impatiens, ki so na voljo v naši trgovini, zagotavljajo visoko kakovost garancije in kažejo veliko sposobnost kalivosti, saj prihajajo le od priznanih proizvajalcev. Zagotavlja uspešno gojenje, seveda pod pogojem, da se ohranijo ustrezni pogoji za gojenje.

Zasedena Lizzie, sultana (Impatiens walleriana) je odlična izbira za sajenje v cvetličnih gredah, robovih ali v zabojnikih. Od maja do septembra krasi veliko vrtov in balkonov. Nikoli ne smemo pozabiti, da ima raje senčne ali delno senčne lokacije. Boste našli semena zaseden Lizzie razvijajo 4 - 5 cm velike rdeče cvetove in široko veje stebla. Začetnikom priporočamo, da izberejo raznoliko izbiro te vrste, ki proizvaja različne barve. Ko gre za vrtni balzam (Impatiens balsamina), se nagiba k senčnim mestom deli s prej omenjenim sorodnikom. To bo uspevalo v loncu na balkonu. Na splošno bo vrtove okrasil malo pozneje kot zasedena Lizzie, od julija do oktobra. Obe rastlini lahko uspevate skupaj, da boste lahko uživali v množici cvetočih barv dlje časa. Ta dva bosta oblikovala velik vrtni dogovor na zaščiteni, delno senčni ali senčni lokaciji.

Impatiensi si zaslužijo svoje ime za nenavaden način razmnoževanja - sami se širijo. Nestrpljivi so, saj tudi rahel vetrič ali mehak dotik povzroči zlom zrelih sadežev in katapultiranje semen tudi nekaj metrov stran.