• 99.00 Za brezplačno dostavo,
    v košarico dodajte izdelke do skupne vrednosti:

Košare, posode in škatle

Košare, posode in škatle ponujajo fantastično rešitev za izzive shranjevanja vsakodnevnih predmetov. Naša trgovina ponuja estetsko prijetne in funkcionalne izdelke, ki pomagajo pri organizaciji dokumentov, spominkov, kuhinjskih pripomočkov in kopalniških orodij. Odkrijte, katera od naših košar, posod in škatel vam je najbolj všeč!

Iščete kompaktno posodo, primerno na primer za polico pod vašo mizo? Razmislite o 1,8-litrski hrambi Lotta v grafitno sivi barvi ali svetlo zeleni ali modri shranjevalni košari velikosti 35 x 26 cm. Za naše mlajše stranke imamo komplet 5 okroglih posodic Iza "Winnie the Pooh" s prostornino 0,35 litra, okrašenih z znanimi animiranimi prizori, ki so popolne za shranjevanje malih zakladov. Potrebujete nekaj večjega? Oglejte si našo 7-litrsko zeleno škatlo Emil ali 11-litrsko prozorno posodo Bea s pokrovom, obe po ugodnih cenah. Ti vsestranski izdelki so idealni za čevlje, kape, šale in druge osebne predmete. Za shranjevanje večjih predmetov izberite 24-litrsko sveže zeleno posodo Cornelia s pokrovom ali prostoren 45-litrski zeleni shranjevalnik Emil. Potrebujete prostorne košare za sadje in zelenjavo? Naša zložljiva škatla ali 45-litrska zložljiva košara Ben z raztegljivimi ročaji sta popolni. Takšni mrežasti dizajni zagotavljajo, da vaša pridelka ostane sveža, hkrati pa jih lahko zložite, ko jih ne uporabljate. Če iščete tradicionalne posode za hrano ali škatle za kosilo, v naši trgovini najdete robustne, neprepustne modele iz BPA-free plastike, ki je varna za shranjevanje hrane. Potopite se v naše opise izdelkov, da najdete popolno rešitev za vaše potrebe.

To je le delček naše široke ponudbe. Potopite se v bogato ponudbo košar, posod in škatel, ki so na voljo v naši spletni trgovini, in poenostavite svoj nakupni proces. Pomagali vam bomo optimizirati shranjevanje v vaših shrambah, podstrešjih, delavnicah, garažah ali pisarnah. Presenetili boste – raziskujte našo kolekcijo še danes!

2.72
3.18
3.45