• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Semena lubenice

Vsekakor morate naročiti semena lubenice, če sanjaš o sočnem, okusnem in sladkem sadju. Naša spletna trgovina ponuja širok izbor sorte lubenic, na primer „Janosik“, ki prideluje sadje z rumenim mesom, prekritim z zeleno lupino. "Zloto Wolicy" lahko vzbudi tudi vaše zanimanje - nosi rumeno-zlato sadje z rdečim mesom. Sorta lubenice „Bingo“ proizvaja sadje z zeleno-belo lupino in rožnato-rdečim mesom. Sorta „Rosario“ je posebej prilagojena našim pogosto neugodnim vremenskim razmeram in bo tudi pri nižjih temperaturah razvila sadje.

Vse sorte lubenice, ki so na voljo v naši vrtni trgovini, lahko uspešno gojimo v zmernih razmerah. Ponujamo visoko kakovostna semena lubenic z visoko kalivostjo, kar zagotavlja uspešno gojenje in bogate sadne rastline.

Pravilna pridelava in nega pomagata lubenicam pri pridelavi velikih, sočnih, aromatičnih in okusnih sadežev, ki predstavljajo nagrado za naše trdo delo. Glede na sorto in vreme lahko ena rastlina nosi od 3 do 6 plodov. Lubenica je čudovita zelenjava z odličnim okusom. To vam bo pomagalo, da pogasite žejo, saj je sestavljena iz 90 odstotkov vode. Prav tako je bogat vir mineralov, fosforja, kalija in železa, med drugim folna kislina in C in B vitamini. Lubenica s svojimi osnovnimi kvalitetami podpira tudi naš prebavni sistem.