• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Seme brokolija in cvetače

Blizu cvetja na vašem vrtu lahko rastejo druge barvite florete, če investirate v semena cvetače. Lahko izbirate med različnimi sortami, ki proizvajajo pisane socvetje v odtenkih bele, zelene ali vijolične barve. Vsa semena, ki so na voljo v naši spletni trgovini, so visoko kakovostna in imajo dobro kalivost, saj prihajajo samo iz dokazanih proizvajalcev.

V naši trgovini vam ponujamo širok izbor sort cvetače, ki pri pridelavi ne bi smele povzročati veliko težav, čeprav ta rastlina ne spada v enostavno gojeno zelenjavo. Priporočamo sorto „Di Sicilia purple“, ki proizvaja vijolične glave s pikantnim okusom. Oglejte si "Romanesco natalino" z zelenimi okrasnimi glavami, ki spominjajo na kombinacijo brokolija in cvetače v okusu. Zaželena je tudi zgodnja sorta „Rober“, ki bi jo lahko gojili tako na polju kot pod pokrivalo. Cvetača spada med lažje prebavljive in nizkokalorične zelje. Vsebuje veliko vitaminov, beljakovin, mineralov in suhe snovi. Vključite ga v otroško prehrano in jo služite tudi bolnim. Pripravimo ga lahko na različne načine - kuhano in posuto z maslom krušnih mas ali v pite, juhe in solate.

Priporočamo sejanje cvetov z različnimi barvami glave, ki bodo krasile vaš vrt in vam zagotovile odličen okus in hranilno vrednost poleti in zgodnji jeseni.

0.99 1.66
Promocija se konča
Cvetača "Snowball X" - srednje pozna sorta - -40%
1.52 2.53
Promocija se konča
2.31 3.85
Promocija se konča
3.29 5.49
Promocija se konča
-40%
3.29 5.49
Promocija se konča
Cvetača - niz semen treh sort zelenjadnic -  - semena -40%
6.54 10.89
Promocija se konča