• 99.00 Za brezplačno dostavo,
    v košarico dodajte izdelke do skupne vrednosti:

Gnoj

Če iščete ekološko, naravno gnojilo, vam ni treba iskati dlje - izberite kategorijo "Gnoj". Ne rabite ga kupovati neposredno od kmeta ali skrbeti za logistiko. Naša spletna trgovina za vrt ponuja širok izbor različnih gnojil na osnovi gnoja - pravilno obdelanih, posušenih in zapakiranih v hermetične vreče.

Toplo priporočamo odličen univerzalni goveji gnoj, ki izboljšuje plodnost tal, ne da bi jih zakisal, dušikom bogat kokošji gnoj, konjski gnoj, ki dviguje temperaturo tal (idealno za hranjenje cvetočih rastlin in zelenjave, vključno z gojenjem v rastlinjakih), ter ovčji gnoj, namenjen zahtevnim rastlinam, ki potrebujejo velike količine zelene mase. V naši ponudbi boste našli tudi vonjave gnojilne palice, ki jih lahko uporabite za hranjenje lončnic!

Zakaj se splača izbrati naravni gnoj? Ker vam bo ta ekološka rešitev pomagala doseči visokokakovostne in bogate pridelke. Gnoj je popolno gnojilo, ki vsebuje vse mikro in makrohranilne snovi, ki jih vaše rastline potrebujejo za uravnoteženo rast, obilen cvet in obroditev. Ta vrsta gnojila vsebuje tudi organsko snov - dragoceni humus, ki povečuje vlažnost tal in ji daje idealno strukturo ter izboljšuje prepustnost in zadrževalno sposobnost vode. Poleg tega je pomembno omeniti, da rastlin ne morete prehranjevati preveč s gnojem, saj se razgradi postopoma, počasi sproščajoč vsebnost vseh hranil, ki jih vsebuje. Tako gnojilo je koristno pri sajenju novih dreves, grmovnic in trajnic ter pri krepitvi starejših rastlin. V naši trgovini so na voljo različne velikosti paketov, od 4 do 25 kg, gnoj pa je na voljo v obliki granul, palic ali količkov. Je suh, enostaven za nanašanje, ne oddaja močnega vonja in ne umaže rok. Poleg tega ga lahko varno shranjujete za kasnejšo uporabo.

Ponujamo izdelke najbolj priznanih blagovnih znamk za vrtičkarstvo in kmetijstvo (Biopon, Florovit, Ogród Start, Target), da vam zagotovimo najvišjo kakovost, ki je na voljo. V naši trgovini boste kupili samo čista, skrbno izbrana in pripravljena za uporabo gnojila, brez jajc škodljivcev in semen plevelov. Več informacij o naši ponudbi in naročite visokokakovostno gnojilo po konkurenčnih cenah z ugodno dostavo na dom.