Filtri za izdelke

Cena

Sadike vrtnic

V naši vrtni trgovini so na voljo sadike vrtnic. Ponujamo široko paleto kultivarjev, med njimi pritlikavih, talnih, plezalnih in velikocvetnih sort. Te rastline bodo krasile vaš vrt z dodajanjem elegantne note in množice barv, ki bodo pritegnile številne zanimive in uporabne vrste žuželk. Rose velja za kraljico cvetov. To ne bi smelo biti presenečenje - pogledati morate le to izjemno lepo, okrasno rastlino, ki prevzame veliko različnih navad, višin in ustvari cvetove različnih barv in velikosti. Gojite ga lahko na mejah, v zabojnikih ali uporabite kot žive meje. Upoštevajte, da vrtnice ostanejo zveste enemu mestu, zato morate dobro premisliti in izbrati pravo mesto za dano sorto.

Če želite pokriti stene, pergolo ali gazebo, bodo plezalne vrtnice naredile trik. Te sorte vrtnic na vrtu ne potrebujejo veliko prostora, vendar potrebujejo opore, na katere bi se lahko povzpele in ustvarile čudovite cvetne kaskade. V tej skupini obstajajo različne sorte, ki proizvajajo tako velike kot drobne cvetove. Vsem lastnikom balkonov in teras priporočamo standardne (stebelne) vrtnice. Te sorte vrtnic spominjajo na majhna drevesa in jih lahko gojimo, razen na vrtu, v lončkih. Idealni so tudi za ureditev javnega prostora. Upoštevajte, da jih ni najlažje rasti in zahtevajo stalno skrb in pozornost. Vrtne, pritlikave in talne vrtnice se priporočajo za obrobe in cvetlične gredice na vrtu.

Ne odlašajte, izberite sadike svojih najljubših sort vrtnic in ustvarite čudovit, privlačen, eleganten vrt, ki bi ga lahko primerjali z dvorom angleških plemičev.