• 99.00 Za brezplačno dostavo,
    v košarico dodajte izdelke do skupne vrednosti:

Šotne kozarce

Ko pride čas za setev in sadike, je dobro imeti pri roki uporabne šotne kozarce. Če želite uživati v uspehu vrtnarjenja, izkoristite našo ponudbo in kupite najboljše okolju prijazne lončke za rastline po razumnih cenah. Ponosni smo, da lahko predstavimo naš širok izbor šotnih kozarcev v vseh možnih velikostih in oblikah. Oglejte si jih!

Posode iz naravnih materialov zagotavljajo kaljenim semem in hitro rastočim sadikam optimalno temperaturo in vlago. Še pomembneje je, da rastlin pred presaditvijo na ciljno mesto ni treba odstraniti, ker so 100% biorazgradljive. Skratka, če želite zdrave sadike z močnim koreninskim sistemom in cenite okolju prijazne in stroškovno učinkovite rešitve, si oglejte naše kvadratne in okrogle šotne kozarce. Najdete tako manjše lončke za setev, široke 5-8 cm, kot večje posode s premerom približno 20 cm, ki omogočajo, da se sadike ukoreninijo. Ponujamo sete ducatov ali več kozarcev po ugodnih cenah. Oglejte si tudi diske iz kokosovih vlaken in raztegljive lončke GrowBlock. Ti izdelki so izdelani iz stisnjenih kokosovih vlaken, ki delujejo kot goba in izmenično absorbirajo in sproščajo vodo, delijo jo z rastlinami.

Ponujamo praktične, funkcionalne, stroškovno učinkovite in okolju prijazne rešitve. Prebrskajte ponudbo naše spletne trgovine, da najdete izdelke, ki ustrezajo vašim potrebam. Zagotavljamo odlično kakovost vseh naših šotnih kozarcev. Vabimo vas, da še danes opravite nakup!