• 99.00 Za brezplačno dostavo,
    v košarico dodajte izdelke do skupne vrednosti:

Domača rastlinska gnojila

Gnojila za domače rastline spadajo med vodilne kategorije našega oddelka za gnojila. To je kraj, kjer smo zbrali izdelke, namenjene skrbi za najbolj priljubljene lončnice. Tukaj lahko najdete najboljša in najučinkovitejša gnojila za orhideje, praproti, figove, bršljane, palme, jukke, dracene, kaktuse in zamiokulkase.

Če iščete profesionalna gnojila za citrusovce ali bonsaje ali celo nekaj bolj eksotičnega za svoje rastline, ga boste zagotovo našli tukaj po dostopni ceni. Ponujamo širok izbor odličnih gnojil za domače rastline, zlasti tiste, ki cvetijo, kot so kalankoja, ciklame, afriške vijolice, anturij, Spathiphyllum (lilija miru) in Schlumbergera (božični kaktus).

Z njimi lahko negujete tudi balkonske rastline, kot so begonije, geranije, petunije, fukije, impatiensi in druge cvetoče lepotice. Preizkusite tekoče koncentrirano mineralno gnojilo Fruktovit za domače in balkonske rastline, ki spodbuja cvetenje, pripravljeno za uporabo v razpršilcu s črpalko iz Zielony Dom ali granuliranem gnojilu za balkonske in domače rastline Plantacote iz Agrecola z počasnim sproščanjem. Ta mineralna gnojila pokrijejo vse potrebe domačih rastlin glede makro- in mikrohranil. Zahvaljujoč njim bodo vaši zeleni prijatelji letos rasli veliko bolj obilno!

Imamo tudi hrano in gnojila za rastline z okrasno listje: gnojilo za zelene rastline Compo, gnojilo za lajšanje kloroze Agrecol za preprečevanje bledenja in rumenenja listov, gnojilo za praproti in zelene rastline od Substral ter številne druge odlične izdelke znanih blagovnih znamk. Priporočamo hranila, kot so "Siła Natury" (Moč narave) od Targeta, Biosept Aktiv Target, Compo Orchid Power in Agrecol Florum Strong v priročnem aplikatorju.

Oglejte si tudi naše palice in sponke za gnojila, ki jih lahko nanesete vsakih 3 do 6 mesecev. Ta način gnojenja je popoln za tiste, ki pozabijo ali imajo zaseden urnik. Prebrskajte našo virtualno trgovino in zagotovo boste našli izdelek, ki ustreza vašim potrebam. Pravilna nega rastlin bo z našo pomočjo veliko lažja. Prepričajte se sami!