• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Semena francoskega fižola

V naši spletni trgovini so na voljo različne sorte francoskega fižola. Predstavljajo visoko kakovost in dobro kalivost, kar zagotavlja visoke pridelke v ustreznih pogojih gojenja.

Izbirate lahko med številnimi sortami, ki se razlikujejo po navadah, velikosti, obliki in barvi strokov ali odpornosti proti boleznim. Ponujamo seme rumenega, zelenega, vijoličnega ali rdečega fižola. Za vse, ki bi jih radi preizkusili, priporočamo izbor različnih barv. Poskusite tudi zrno „romano“, ki proizvaja široke, enako okusne stroke. Posebej priporočamo sorto „Mamutina“ z vijoličastimi cvetovi in dolgimi, širokimi stroki ter sorto „Goldmarie“, ki ima odlične, okusne stroke. Če skrbite za ekologijo, izberite certificirana organska semena, ki so proizvedena brez uporabe kemičnih kontrolnih sredstev ali umetnih gnojil.

Semena, ki so na voljo v naši vrtni trgovini, prihajajo izključno iz dokazanih dobaviteljev, kar zagotavlja njihovo kakovost. Izberite svojo najljubšo sorto, da boste poleti uživali v okusnih in zdravih strokih. Ni treba razmišljati, francoski fižol je bogat vir vitamina C, dobro prilagodljivih beljakovin, fosforja, kalija in vlaknin. Poraba fižola omejuje izgubo kalcija iz kosti, kar preprečuje osteoporozo.

2.19 3.37
Promocija se konča
-35%
2.19 3.37
Promocija se konča
-35%
2.27 3.50
Promocija se konča
-35%
2.34 3.60
Promocija se konča