• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Oznake rastlin

Ali menite, da so oznake rastlin neuporabne? Ta izjava še zdaleč ni resnica. Majhna tabla z imenom rastlin vas bo preprečila napake pri skrbi, zlasti za mlade rastline, ki niso razvile lastnosti, značilne za zrele rastline in jih je mogoče zlahka zamenjati z drugimi vrstami. Priporočamo, da pridobite nekaj nalepk, preden pridelate sadike rastlinskih sort iste vrste - nalepka z imenom kultivarja vam bo omogočila hitro in enostavno prepoznavanje vsake sadike.

Naša spletna trgovina ponuja rastlinske nalepke iz različnih materialov. Če ste ljubitelj narave, kupite lesene deske za rastline Legutko ali viseče nalepke za lesene rastline, ki so popolnoma primerne za označevanje sort dreves in grmovnic. Nudimo tudi plastične 12,5-centimetrske rastlinske nalepke, estetski in berljiv izdelek ter pisane nalepke za sadike, ki se prilegajo tudi najmanjšim vrtnicam. Če želite tudi, da bo vaša rastlinska nalepka delovala kot okras, naročite lesene rastlinske deske - 4 koščke s kredo. Pravilno opisane kulture bodo vašemu zelenemu kotičku dale profesionalen videz.

Naročite rastlinske nalepke s cenovno ugodno dostavo na dom. Izbirajte med visokokakovostnimi izdelki in prihranite zahvaljujoč konkurenčnim cenam. Spodbujamo vas, da brskate po našem izboru in vam želimo prijetno nakupovalno turo.