• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Testiralci tal

Testiralci tal vas bodo zaščitili pred napakami in vam omogočili še boljšo pripravo na setev in sajenje. Ali veste, kako naj povem, če ima tla želeno reakcijo? Kako izmeriti temperaturo tal in ali je sploh mogoče preizkusiti rodovitnost tal? V tem pododdelku boste dobili odgovore na vsa ta vprašanja!

Če nameravate posaditi zahtevne rastline, kot so iglavci, ki ljubijo kisline, rododendrone, perje ali hidrangeje, vam bo tester tal omogočil merjenje pH tal in odločitev, ali potrebujete kislo šoto ali zakisljevalno gnojilo. Priporočamo tudi izvedbo takega testa pred setvijo zelenjave, saj večina teh rastlin zaničuje kisla tla. Če je njen pH prenizek, bo morda potreben dodatek kalcija. Kako ste lahko vse to vedeli? Naš nasvet je preprost: kupite set za testiranje pH BIOPON, ki je na voljo po posebni ceni, in izmerite reakcijo tal, zanesljivo in enostavno. Naročite lahko tudi tester za večkratno uporabo, pH-meter, ki omogoča natančno in hitro merjenje pH. Kaj pa tester tla 2 v 1: pH-meter s testom plodnosti tal? Dali boste informacije ne le o reakciji zadevne zemlje, temveč tudi o njeni osnovni vsebnosti hranil (dušik, kalij in fosfor). Če ste navdušen vrtnar, ki nestrpno čaka na popoln trenutek za presaditev sadik ali setev semen, je 31-centimetrski termometer za tla orodje za vas. Po drugi strani morajo strokovnjaki razmisliti o elektronskem testerju tal 4-in1 (meri pH, vlažnost, sončno svetlobo, temperaturo). To priročno, enostavno za uporabo orodje vam bo zagotovilo še več možnosti pri načrtovanju ukrepov za setev, sajenje in nego.

Testerje zemlje od priznanih proizvajalcev boste dobili po tako izjemno konkurenčni ceni samo pri naši trgovini. Izberite prihranke in uspeh pri gojenju zelenjave, sadnih in okrasnih rastlin. Vabimo vas na nakupovalni ogled, ki bo zadovoljil vse vaše zahteve!

Set za testiranje pH tal BIOPON - -10%
5.29 5.88
Promocija se konča
Termometer sonde za tla - 31 cm - za merjenje temperature tal - -10%
6.37 7.08
Promocija se konča
Priročen merilnik vlage v loncu - 16 cm - 2 kos - -10%
7.00 7.78
Promocija se konča
Priročen merilnik vlage v loncu - 26 cm - 2 kos - -10%
7.73 8.59
Promocija se konča
pH-meter - enostavno orodje za merjenje pH vrednosti tal - -10%
10.08 11.20
Promocija se konča
Tester tal 2 v 1 - pH-meter + higrometer - -10%
10.58 11.75
Promocija se konča
Tester tal 3 v 1 - pH-meter + higrometer + merilnik izpostavljenosti sončni svetlobi - -10%
12.11 13.45
Promocija se konča
Tester tal 2 v 1 - pH-meter + plodnost tal - -10%
14.54 16.15
Promocija se konča
Merilnik tlaka - pH-test - komplet, ki je enostaven za uporabo - -10%
15.27 16.96
Promocija se konča