• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Pământ de Flori

Veți găsi cea mai bună pământ pentru ghivece și pământ de grădină în magazinul nostru online de grădinărit. Luați-vă timp să explorați selecția noastră largă de tipuri de sol potrivite pentru toate tipurile de plante.

Știați că oferim și pământ universal de înaltă calitate, la prețuri competitive? Puteți comanda pământul universal Target, testat și de încredere, în saci de 5 litri sau 20 litri, sau pământul universal Compo de înaltă calitate, în ambalaje de 10 litri. Acest sol se remarcă prin permeabilitatea sa bună, capacitatea excelentă de reținere a apei și conținutul bogat de humus, toate acestea promovând dezvoltarea rapidă a rădăcinilor și creșterea viguroasă a plantelor. Sunteți interesat să cultivați legume și plante aromatice pe balconul dvs.? Luați în considerare investiția în Compo BIO Pământul universal, potrivit pentru toate plantele de acasă și de grădină, sau Pământul BIO pentru Ierburi și Plante Aromatice, de la același furnizor. Aveți nevoie de sol profesional pentru semănare și răsaduri? Nimic nu funcționează mai bine decât amestecul special conceput în acest scop, ușor și permeabil, BIO Solul pentru Semănare și Răsaduri, din nou semnat de marca de încredere Compo. Magazinul nostru online de grădinărit are, de asemenea, o gamă largă de soluri dedicate tipurilor specifice de plante, inclusiv Solul pentru Ferigi Substral, Solul pentru Plante Ierboase Target, Solul pentru Orhidee Pine Stone Zielony Dom cu micorize sau Solul de Bonsai de înaltă calitate de la Compo. Aceste amestecuri sunt formulate pentru a satisface cerințele plantelor în ghivece în ceea ce privește permeabilitatea, pH-ul și conținutul de nutrienți dorit. Nu uitați să utilizați un strat de drenaj înainte de transplantarea plantelor. Puteți comanda Agregat de lut expandat - strat de drenaj pentru ghivece, în saci de 1, 2 sau 8 kg. Căutați o soluție de grădinărit inovatoare? Consultați AquaGel, un produs de stocare ultra-eficient pentru apă, care asigură permeabilitatea optimă a solului și previne uscarea rădăcinilor în același timp. Selecția noastră include, de asemenea, soluri de înaltă calitate pentru culturile de grădină specifice, cum ar fi Solul pentru Trandafiri, Solul pentru Afine, Solul pentru Rhododendron sau Solul pentru Gazon Target. Dacă doriți să pregătiți un sol bogat pentru a cultiva arbuști, puteți comanda Turba de Grădină Acidică cu un pH de 3,5-4 sau Turba de Grădină Neutralizată cu un pH mai mare de 5,0-6,5 de la marca Target deja menționată. După cum puteți vedea, avem cu adevărat tot ce vă trebuie pentru grădina dvs.

Nu mai așteptați. Ocoliți bătăile de cap ale căutării în centrele de grădină locale și comandați sol de înaltă calitate la prețuri accesibile, cu livrare la domiciliu. Este rapid, ușor, fără a vă mai trebui să ridicați sacii grei singuri - cumpărăturile în magazinul nostru online sunt întotdeauna o plăcere!

28.00 leu
28.00 leu
34.25 leu