• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Zemlja

Pronaći ćete najbolju zemlju za cvjetnjake i vrt u našoj online trgovini za vrtlarstvo. Samo bacite pogled na širok izbor vrsta tla pogodnih za sve vrste biljaka koje možemo ponuditi!

Znate li da također nudimo visokokvalitetnu univerzalnu zemlju po konkurentnim cijenama? Možete naručiti provjerenu univerzalnu zemlju Target u vrećama od 5 ili 20 litara, ili visokokvalitetnu Compo univerzalnu zemlju u pakiranjima od 10 litara. Ova zemlja ističe se dobrom propusnošću, odličnim zadržavanjem vode i bogatim sadržajem humusa, što potiče brz razvoj korijena i bujni rast biljaka. Jeste li zainteresirani za uzgoj povrća i bilja na svom balkonu? Razmislite o ulaganju u izvrsnu Compo BIO univerzalnu zemlju za sve kućne i vrtne biljke ili BIO zemlju za bilje i aromatične biljke istog dobavljača. Trebate profesionalno sijanje i zemlju za presađivanje? Ništa ne radi bolje od mješavine posebno dizajnirane za tu svrhu, lagane i propusne, BIO sijanje i presađivanje, ponovno potpisane od strane pouzdane marke Compo. Naša online trgovina za vrtlarstvo također nudi raznovrsnu ponudu zemljišta prilagođenog određenim vrstama biljaka, uključujući Substral zemlju za paprat, Target zemlju za zeljaste biljke, Zielony Dom zemlju za kameni bor s mikorizom ili visokokvalitetnu bonsaj zemlju od Compa. Ove smjese su formulirane da zadovolje specifične potrebe lončanih biljaka u pogledu propusnosti, pH vrijednosti i sadržaja željenih hranjiva. Ne zaboravite koristiti sloj drenaže pri presađivanju biljaka. Možete naručiti ekspandirani glineni agregat - sloj drenaže za posude u vrećama od 1, 2 ili 8 kg. Tražite inovativno rješenje za vrtlarstvo? Proučite AquaGel, iznimno učinkovit proizvod za pohranu vode koji osigurava optimalnu propusnost tla i istovremeno sprječava isušivanje korijena. Naša ponuda uključuje i visokokvalitetna zemljišta za određene vrste vrtnih kultura poput zemljišta za ruže, zemljišta za borovnice, zemljišta za rododendrone ili zemljišta za travnjake Target. Ako želite pripremiti vrijedno zemljište za uzgoj grmlja, naručite Kiseli vrtni treset s pH vrijednošću od 3,5-4 ili Neutralizirani vrtni treset s višom pH vrijednošću od 5,0-6,5 od već spomenutog brenda Target. Kao što možete vidjeti, imamo sve što vaš vrt treba.

Ne čekajte više, izbjegnite mukotrpno traženje u lokalnim vrtićima i naručite visokokvalitetno zemljište po povoljnim cijenama s dostavom na kućnu adresu. Brzo, jednostavno i bez potrebe da sami nosite teške vreće - kupovina u našoj online trgovini za vrtlarstvo uvijek je zadovoljstvo!

5.95
7.28