Тло

Најбоље земљиште за лонце и баште наћи ћете у нашој онлине продавници башта. Погледајте само широк избор врста тла за све врсте биљака које можемо понудити!

Да ли сте знали да нудимо и вишенаменско универзално тло врхунског квалитета по конкурентним ценама? Наручите провјерено вишенамјенско универзално тло Таргет у врећама од 5 или 20 литара или вишенамјенско земљиште Премиум Куалити Цомпо у паковањима од 10 литара. Ово тло се истиче добром пропустљивошћу, одличним воденим капацитетом и богатим хумусом - ови фактори омогућавају биљкама да се брзо укоријене и обилно се развијају. Желите ли пробати узгој поврћа и биља на балкону? Уложите у одлично Цомпо БИО вишенаменско тло за све куће и баште биљке или БИО тла и ароматичне биљке истог добављача. Да ли вам треба професионално сејање и садница тла? Ништа не успева боље од смеше дизајниране посебно за ту сврху, лагану и пропусну, БИО сетву и садницу, коју је потписао бренд Цомпо. Наша интернет продавница у врту има богат избор тла намењених одређеним врстама биљака: Субстрално папратно земљиште, Циљано зељасто биљно тло, Зиелони Дом камена борова земља са микоризом или Премиум квалитет бонсаи тла из Цомпо-а. Овде понуђене смеше испуњавају захтеве дате биљке лонца својом пропусношћу, реакцијом и садржајем жељених хранљивих материја. Обавезно користите слој дренаже пре пресађивања биљака. Наручите слој експандираног глине - слој за дренажу у врећама од 1, 2 или 8 кг. Желите ли испробати потпуно нову баштенску авантуру? Погледајте ултра ефикасан АкуаГел - складиште воде за биљке, који гарантује оптималну пропусност тла и спречава истовремено исушивање корена. Наш асортиман обухвата тла врхунског квалитета за баштенске културе, као што су земља руже, земља боровница, рододендрон или травната травњачка земља. Ако желите припремити вриједно тло за узгој грмља, наручите кисели вртни тресет са пХ од 3,5 до 4 или Неутрализовани вртни тресет са већим пХ од 5,0-6,5 од већ споменуте марке Таргет. Као што видите, заиста имамо све што ће вашој башти можда требати.

Не чекајте више, поштедите се напорне потраге у локалним вртним центрима и наручите висококвалитетно тло по повољним ценама уз кућну доставу. Брзо, лако, без потребе да сами носите тешке товаре - куповина у нашој онлине продавници је увек задовољство!

793.33 din
970.33 din