Jord

Du vil finne den beste potte- og hagejorden i vår nettbutikk for hagearbeid. Ta deg tid til å utforske vårt brede utvalg av jordtyper som passer for alle slags planter.

Visste du at vi også tilbyr førsteklasses, allsidig universell jord til konkurransedyktige priser? Du kan bestille den pålitelige Target Universell Jord i poser på 5 liter eller 20 liter, eller den høykvalitets Compo Universell Jord i pakker på 10 liter. Denne jorden utmerker seg med god permeabilitet, utmerket vannholdingskapasitet og rik humusinnhold, som alle fremmer rask rotdannelse og frodig plantevekst. Er du interessert i å dyrke grønnsaker og urter på balkongen din? Vurder å investere i den utmerkede Compo BIO Universell Jord, egnet for alle hjemme- og hageplanter, eller BIO Urter og Aromatiske Planter Jord fra samme leverandør. Trenger du profesjonell så- og frøplanterjord? Ingenting fungerer bedre enn blandingen som er spesielt designet for det formålet, lett og permeabel, BIO Så- og Frøplanterjord, igjen signert av Compo-merket. Vår nettbutikk for hagearbeid har også et bredt utvalg av jord tilpasset spesifikke plantetyper, inkludert Substral Bregne Jord, Target Urteaktig Plante Jord, Zielony Dom Stein furuorkidejord med mykorrhiza eller Premium kvalitet bonsai jord fra Compo. Disse blandingene er formulert for å møte de spesifikke behovene til potted planter når det gjelder permeabilitet, pH og næringsinnhold. Ikke glem å bruke en dreneringslag når du transplanterer plantene dine. Du kan bestille Utvidet leireaggregat - pottedrenasjelag i poser på 1, 2 eller 8 kg. Leter du etter en innovativ hageløsning? Utforsk AquaGel, et ultraeffektivt produkt for vannlagring som sikrer optimal jordpermeabilitet samtidig som det forhindrer at røttene tørker ut. Utvalget vårt inkluderer også førsteklasses jord for spesifikke hageavlinger som Rosejord, Blåbærjord, Rhododendronjord eller Target Plenjord. Hvis du vil lage beriket jord for busker, kan du bestille Sur Hage Torv med en pH på 3.5-4 eller Nøytralisert Hage Torv med en høyere pH på 5.0-6.5 fra det pålitelige Target-merket. Som du kan se, har vi virkelig alt hagen din trenger.

Ikke vent lenger. Hopp over bryderiet med å lete i lokale hagesentre og bestill høykvalitetsjord til rimelige priser med hjemlevering. Raskt, enkelt, uten behov for å bære tunge poser selv - å handle i vår nettbutikk er alltid en glede!

68.00 kr
68.00 kr
83.17 kr