• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

maaperä

Löydät parhaan ruukku- ja puutarhamaan verkkopuutarhamyymälästämme. Vie hetki aikaa tutkia laajaa valikoimaamme erilaisia maalajeja, jotka sopivat kaikenlaisten kasvien kasvatukseen.

Tiesitkö, että tarjoamme myös kilpailukykyiseen hintaan ensiluokkaista monikäyttöistä yleismaata? Voit tilata testatun Target Monikäyttöisen Yleismaan 5 litran tai 20 litran pusseissa tai laadukkaan Compo Monikäyttöisen Yleismaan 10 litran pakkauksissa. Tämä maa erottuu hyvän vedenläpäisevyytensä, erinomaisen vedenpidätyskykynsä ja humuspitoisuutensa ansiosta, mikä edistää kasvien nopeaa juurtumista ja rehevää kasvua. Kiinnostaako sinua vihannesten ja yrttien kasvattaminen parvekkeellasi? Harkitse investoimista erinomaiseen Compo BIO Monikäyttöiseen Maahan, joka sopii kaikille koti- ja puutarhakasveille, tai samasta toimittajasta peräisin olevaan BIO Yrtti- ja Aromimaahan. Tarvitsetko ammattimaista kylvö- ja taimimultaa? Mikään ei toimi paremmin kuin tarkoitukseen suunniteltu seos, kevyt ja läpäisevä, jälleen Compon luotettavan brändin allekirjoittama BIO Kylvö- ja Taimimulta. Verkkopuutarhamyymälästämme löytyy myös laaja valikoima maita, jotka on räätälöity tiettyjen kasvilajien tarpeisiin, mukaan lukien Substral Saniaismaa, Target Ruohokasvien Maa, Zielony Dom Kivipihlajan Orkideamaa mykorritsalla tai Compon Premium-laatuiset Bonsaimulta. Nämä seokset on suunniteltu täyttämään ruukkukasvien erityistarpeet läpäisevyyden, pH:n ja ravinteiden suhteen. Muista käyttää dreenikerrosta kasvien istuttamisen yhteydessä. Voit tilata Laajentuneen saven kevyen tiilimurskeen ruukkujen dreenikerrokseksi 1, 2 tai 8 kilon pusseissa. Etsitkö innovatiivista puutarhanhoitoratkaisua? Tutustu AquaGel-tuotteeseen, joka on erittäin tehokas kasvien vesivarasto, joka takaa optimaalisen maanläpäisevyyden ja estää samalla juurten kuivumisen. Valikoimastamme löytyy myös ensiluokkaisia maita puutarhakasveille, kuten Ruusumaata, Mustikkamaata, Alppiruusumaata tai Target Nurmikkomultaa. Jos haluat valmistaa ravitsevaa maata pensaiden kasvatukseen, voit tilata Acidic Garden Peat -maata, jonka pH on 3.5-4 tai Neutralized Garden Peat -maata, jolla on korkeampi pH 5.0-6.5, jo Target-brändiltä. Kuten näet, meillä on todella kaikkea mitä puutarhasi tarvitsee.

Älä odota enää. Vältä paikallisten puutarhakeskusten etsimisen vaiva ja tilaa korkealaatuista maata kohtuulliseen hintaan kotiinkuljetuksella. Nopeaa, helppoa eikä sinun tarvitse kantaa raskaita pusseja itse - ostaminen verkkokaupassamme on aina ilo!