Tanah

Anda akan menemui tanah pot dan taman terbaik di kedai taman online kami. Lihat saja, jenis pemilihan jenis tanah untuk semua jenis tumbuhan yang boleh kami tawarkan!

Adakah anda tahu bahawa kami juga menawarkan tanah sejagat berkualiti tinggi dengan harga kompetitif? Perintahkan tanah Universal multi-tujuan Sasaran terbukti dalam beg 5-liter atau 20-liter atau berkualiti tinggi Compo tanah pelbagai guna dalam pek 10-liter. Tanah ini menonjol dengan kebolehtelapan yang baik, kapasiti air yang sangat baik dan kaya dengan humus - faktor ini membolehkan tumbuhan cepat berakar dan berkembang dengan banyaknya. Adakah anda ingin mencuba sayur-sayuran dan herba yang tumbuh di balkoni? Melabur dalam tanah Multi-tujuan Compo BIO yang sangat baik untuk semua tumbuhan rumah dan taman atau BIO Herbs dan tanah aromatik dari pembekal yang sama. Adakah anda memerlukan penanaman profesional dan benih tanah? Tiada kerja yang lebih baik daripada campuran yang direka khas untuk tujuan itu, ringan dan telap, BIO Seeding dan tanah benih, sekali lagi ditandatangani oleh jenama Compo. Kedai taman dalam talian kami mempunyai pelbagai jenis tanah yang khusus untuk jenis tumbuhan tertentu: tanah paku substral, tanaman tumbuhan herba yang sesuai, Zielony Dom Stone tanah orkid pine dengan mycorrhiza atau tanah bonsai berkualiti Premium dari Compo. Campuran yang ditawarkan di sini memenuhi keperluan tumbuhan periuk yang diberikan dengan kebolehtelapan, tindak balas dan kandungan nutrien yang dikehendaki. Pastikan anda menggunakan lapisan saliran sebelum memindahkan tanaman anda. Perintahkan agregat tanah liat yang diperluas - lapisan saliran periuk dalam 1, 2 atau 8 kg beg. Adakah anda ingin mencuba petualangan berkebun yang baru? Lihat AquaGel yang sangat cekap - penyimpanan air untuk tumbuhan, yang menjamin kebolehtelapan tanah yang optimum dan menghalang akar dari mengering pada masa yang sama. Pelbagai kami meliputi tanah bermutu premium untuk kebudayaan taman, seperti tanah Rose, tanah Blueberry, tanah Rhododendron atau tanah Lawn sasaran. Sekiranya anda ingin menyediakan tanah yang berharga untuk tumbuh-tumbuhan yang tumbuh, perintahkan gambut kebun Acidic dengan pH 3.5-4 atau gambut taman yang berketumpatan dengan pH yang lebih tinggi dari 5.0-6.5 dari jenama Sasaran yang telah disebutkan. Seperti yang anda boleh lihat, kami mempunyai semua yang diperlukan oleh taman anda.

Jangan tunggu lagi, ganti diri anda mencari carian di pusat-pusat taman tempatan dan memerintahkan tanah yang berkualiti tinggi pada harga yang berpatutan dengan penghantaran rumah. Cepat, mudah, tanpa keperluan untuk membawa beban berat sendiri - membeli-belah di kedai dalam talian kami sentiasa senang!