• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Jord

Du hittar de bästa jordarna för krukor och trädgård i vår online-trädgårdsbutik. Ta en stund att utforska vårt breda urval av jordtyper som passar alla typer av växter.

Visste du att vi också erbjuder premiumkvalitet, mångsidig universaljord till konkurrenskraftiga priser? Du kan beställa den beprövade Target Universaljorden i 5-liters eller 20-liters påsar eller den högkvalitativa Compo Universaljorden i 10-liters förpackningar. Denna jord utmärker sig när det gäller genomsläpplighet, vattenretention och humusinnehåll, vilket främjar snabb rotutveckling och frodig växttillväxt. Är du intresserad av att odla grönsaker och örter på din balkong? Överväg att investera i Compo BIO Universaljord, lämplig för alla hemma- och trädgårdsväxter, eller BIO Jord för örter och aromatiska växter från samma leverantör. Behöver du professionell så- och plantjord? Ingenting slår vår specialiserade blandning av lätt och genomsläpplig BIO Så- och Plantjord, än en gång från det pålitliga varumärket Compo. Vår online-trädgårdsbutik erbjuder också ett varierat utbud av jordar som är anpassade till specifika växttyper, inklusive Substral Ormbunkejord, Target Örtjord, Zielony Dom Sten tall orkidéjord med mykorrhiza och Premiumkvalitet Bonsaijord från Compo. Dessa blandningar är formulerade för att uppfylla de specifika behoven hos krukväxter när det gäller genomsläpplighet, pH och näringsinnehåll. Glöm inte att använda en dräneringslager när du omplanterar dina växter - du kan beställa Expanderad lera aggregat, perfekt för krukdränering, i 1, 2 eller 8 kg påsar. Letar du efter en innovativ trädgårdslösning? Utforska AquaGel, en ultraeffektiv vattenlagringsprodukt som säkerställer optimal jordgenomsläpplighet samtidigt som den förhindrar att rötterna torkar ut. Vårt sortiment omfattar även premiumkvalitetsjordar för specifika trädgårdskulturer som Rosjord, Blåbärjord, Rododendronjord eller Target Gräsmattejord. Om du vill förbereda värdefull jord för buskar, beställ Acidic Garden Peat med ett pH på 3,5-4 eller Neutralized Garden Peat med ett högre pH på 5,0-6,5 från det redan nämnda varumärket Target. Som du kan se har vi verkligen allt din trädgård kan behöva.

Vänta inte längre. Hoppa över besväret med att söka i lokala trädgårdscenter och beställ högkvalitativ jord till överkomliga priser med hemleverans. Snabbt, enkelt och utan behov av att bära tunga påsar själv - shopping i vår onlinebutik är alltid en njutning!

57.08 kr
63.78 kr
64.32 kr
64.32 kr
75.14 kr
78.68 kr
97.78 kr
362.51 kr