• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Почва

Ще намерите най-добрата почва за саксии и градина в нашия онлайн магазин за градинарство. Просто разгледайте широкия ни избор от видове почва, подходящи за всички видове растения!

Знаете ли, че предлагаме и висококачествена универсална почва на конкурентни цени? Можете да поръчате доказаната универсална почва Target в опаковки от 5 или 20 литра, или висококачествената универсална почва Compo в опаковки от 10 литра. Тази почва се отличава с добра пропускливост, отлична задържаща способност на водата и богато съдържание на хумус, което насърчава бързото укрепване на корените и изобилен растеж на растенията. Интересувате се от отглеждане на зеленчуци и билки на вашата тераса? Разгледайте възможността за инвестиции в отличната универсална почва Compo BIO, подходяща за всички домашни и градински растения, или BIO почва за билки и ароматни растения от същия доставчик. Нуждаете се от професионална почва за сеене и разсаждане? Нищо не работи по-добре от смесената почва, специално проектирана за тази цел, лека и пропусклива, BIO почва за сеене и разсаждане, отново подписана от надеждната марка Compo. Нашето онлайн градинарско магазин също предлага разнообразие от почви, подходящи за конкретни видове растения, включително почва за папрати Substral, почва за тревисти растения Target, почва за каменен бор с микориза Zielony Dom или висококачествена почва за бонсай от Compo. Тези смеси са формулирани, за да отговарят на конкретните изисквания на растенията в саксии по отношение на пропускливостта, pH и съдържанието на необходимите хранителни вещества. Не забравяйте да използвате дренажен слой преди да пресаждате растенията си. Можете да поръчате разширен агрегат от глина - слой за дренаж на саксии в опаковки от 1, 2 или 8 кг. Търсите ли иновативно решение за градинарство? Разгледайте AquaGel, изключително ефективен продукт за съхранение на вода, който осигурява оптимална пропускливост на почвата и предотвратява изсушаването на корените. В нашата гама има и висококачествени почви за специфични градинарски култури като почва за рози, почва за боровинки, почва за рододендри и почва за тревни площи Target. Ако искате да приготвите обогатена почва за храсти, поръчайте Кисел торф за градина с pH от 3,5-4 или Нейтрализиран торф за градина с по-висок pH от 5,0-6,5 от вече споменатата марка Target. Както виждате, имаме всичко, от което се нуждае вашата градина.

Не чакайте повече. Избегнете труда да търсите в местните градинарски центрове и поръчайте висококачествена почва на достъпни цени с доставка до вашия дом. Бързо, лесно и без нужда да теглите тежки торби сами - пазаруването в нашия онлайн магазин винаги е удоволствие!

10.56 лв
11.90 лв
14.56 лв