• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Talaj

A legjobb cserép- és kertföldet találja meg online kertészeti üzletünkben. Vegyen egy pillanatot arra, hogy felfedezze széles választékunkat, amely mindenféle növény számára megfelelő talajtípusokat kínál.

Tudta, hogy prémium minőségű, sokoldalú univerzális talajat is kínálunk versenyképes áron? Megrendelheti a megbízható Target Univerzális Talajt 5 literes vagy 20 literes zsákokban, vagy a kiváló minőségű Compo Univerzális Talajt 10 literes csomagokban. Ez a talaj kitűnik a vízelvezető képessége, a kiváló vízmegtartása és a humusztartalma miatt, amelyek mind elősegítik a gyors gyökérfejlődést és a dús növekedést. Érdekli a zöldségek és gyógynövények termesztése az erkélyén? Fontolja meg a Compo BIO Sokoldalú Talajba való befektetést, amely alkalmas minden otthoni és kertnövényhez, vagy a BIO Gyógynövények és Aromás Növények Talaját ugyanattól a szállítótól. Profi vetéshez és palántázáshoz van szüksége? Semmi sem működik jobban, mint a könnyű és vízelvezető BIO Vetés és Palánta Talaj, ismét a megbízható Compo márka. Online kertészeti üzletünk számos talajtípust is kínál, amelyeket konkrét növénytípusokhoz igazítottak, ideértve a Substral Páfrány Talajt, a Target Gyógynövényes Növény Talajt, a Zielony Dom Kőtannal Orchidea Talajt micorrhizával, és a Compo Premium minőségű Bonsai Talajt. Ezek a keverékek a vázált növények konkrét igényeinek megfelelően vannak kialakítva, a víz áteresztő képesség, a pH-érték és a kívánt tápanyagtartalom szempontjából. Ne felejtsük el használni a palánták átültetésekor a vízelvezető réteget - megrendelheti az Őrölt agyag aggregátumot, amely tökéletes a cserép vízelvezetéshez 1, 2 vagy 8 kg-os zsákokban. Szeretne kipróbálni egy teljesen új kertészeti kalandot? Nézze meg az ultra-hatékony AquaGel terméket, amely víztárolást biztosít a növények számára, és optimális talajáteresztő képességet garantál, miközben megakadályozza a gyökerek kiszáradását. Választékunk tartalmaz prémium minőségű talajokat is kertkultúrákhoz, például Rózsatalajt, Áfonyatalajt, Rododendrontalajt vagy Target Gyep Talajt. Ha gazdag talajt szeretne cserjék termesztéséhez, rendelje meg a Target márka megbízható Acidic Kerti Tőzegtalajt pH-értékkel 3,5-4 vagy a magasabb pH-értékű Neutralized Kerti Tőzegtalajt pH-értékkel 5,0-6,5. Ahogy láthatja, minden megvan, amire kertje szüksége lehet.

Ne várjon tovább, kerülje el a helyi kertközpontokban történő keresés kellemetlenségét, és rendeljen magas minőségű talajt megfizethető áron házhozszállítással. Gyors, egyszerű, nem kell magának nehéz zsákokat cipelnie - az online üzletünkben történő vásárlás mindig öröm!