• 54,000 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Talaj

A legjobb cserepes és kerti talajt az online kerti áruházban találja meg. Vessen egy pillantást arra, hogy milyen széles talajtípust kínálunk mindenféle növény számára!

Tudta, hogy prémium minőségű többcélú univerzális talajt kínálunk versenyképes áron? Rendelje meg a bevált Target többcélú univerzális talajt 5 vagy 20 literes zsákokban, vagy a prémium minőségű Compo többcélú talajt 10 literes kiszerelésben. Ez a talaj kitűnő vízáteresztő képességgel, kiváló vízkapacitással és humuszban gazdag - ezek a tényezők lehetővé teszik a növények számára, hogy gyorsan gyökerezzenek és bőségesen fejlődjenek. Meg szeretné próbálni zöldségek és gyógynövények termesztését erkélyen? Fektessen be a kiváló Compo BIO többcélú talajba minden otthoni és kerti növény számára, vagy a BIO gyógynövények és aromás növények talajához ugyanazon szállítótól. Szüksége van profi vetésre és palántákra? Semmi sem működik jobban, mint a kifejezetten erre a célra kifejlesztett keverék, könnyű és áteresztő képességű, a BIO vető- és palánta talaj, amelyet a Compo márka is aláírt. Online kerti áruházunkban talajok széles választéka található, amelyek meghatározott növénytípusokra is irányulnak: Szubsztráti páfrány, célzott lágyszárú növények talaja, Zielony Dom Stone fenyő orchidea talaja mikorhizával vagy prémium minőségű bonsai talaj a Compo-tól. Az itt kínált keverékek megfelelnek az adott cserepes növények permeabilitásának, reakciójának és a kívánt tápanyagoknak a követelményeihez. A növények átültetése előtt feltétlenül használjon vízelvezető réteget. Rendelje meg a meghosszabbított agyag aggregátum - edénycsatorna rétegét 1, 2 vagy 8 kg-os zsákokban. Szeretne kipróbálni egy teljesen új kertészeti kalandot? Nézze meg a rendkívül hatékony AquaGel - víztartó növények számára, amely garantálja az optimális talajáteresztőképességet és megakadályozza a gyökerek kiszáradását egyidejűleg. Választékunk kiváló minőségű talajokat foglal magában kerti kultúrák számára, mint például rózsa, áfonya, Rhododendron talaj vagy a Target gyep talaja. Ha értékes talajt szeretne előkészíteni a cserjék termesztéséhez, akkor rendelje meg a savs kerti tőzeget, amelynek pH-ja 3,5-4, vagy a semlegesített kerti tőzeget, amelynek magasabb pH-ja 5,0-6,5, a már említett Target márkából. Mint láthatja, valóban mindent megtalálunk a kertjében.

Ne várjon tovább, tegye meg magának a fárasztó keresést a helyi kertközpontokban, és rendeljen kiváló minőségű talajt megfizethető áron házhozszállításával. Gyors, egyszerű, anélkül, hogy nehéz rakományt kellene magával vinnie - az online áruházban történő vásárlás mindig öröm!

3,657 Ft
4,050 Ft