• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Grond

U vindt de beste pot- en tuingrond in onze online tuinwinkel. Neem even de tijd om ons brede assortiment bodemsoorten te verkennen die geschikt zijn voor allerlei soorten planten.

Wist u dat we ook hoogwaardige, veelzijdige universele grond aanbieden tegen concurrerende prijzen? U kunt de beproefde Target Universele Grond bestellen in zakken van 5 liter of 20 liter, of de hoogwaardige Compo Universele Grond in verpakkingen van 10 liter. Deze grond blinkt uit in doorlaatbaarheid, waterretentie en humusgehalte, wat de snelle ontwikkeling van wortels en weelderige plantengroei bevordert. Bent u geïnteresseerd in het kweken van groenten en kruiden op uw balkon? Overweeg dan te investeren in Compo BIO Universele Grond, geschikt voor alle thuis- en tuinplanten, of de BIO Kruiden en Aromatische Planten Grond van dezelfde leverancier. Heeft u professionele zaai- en plantgrond nodig? Niets werkt beter dan het gespecialiseerde mengsel dat speciaal is ontworpen om licht en doorlatend te zijn - BIO Zaai- en Plantgrond, opnieuw ondertekend door het betrouwbare merk Compo. Onze online tuinwinkel biedt ook een gevarieerd aanbod van grondsoorten die zijn afgestemd op specifieke plantensoorten, waaronder Substral Varengrond, Target Kruidachtige Plantengrond, Zielony Dom Steen Den Orchideeëngrond met mycorrhiza en Premiumkwaliteit Bonsaigrond van Compo. Deze mengsels zijn samengesteld om te voldoen aan de specifieke behoeften van potplanten op het gebied van doorlaatbaarheid, pH en voedingsstoffen. Vergeet niet om een drainage laag toe te voegen bij het verpotten van uw planten - u kunt Uitgebreid kleikorrel - potdrainage bestellen in zakken van 1, 2 of 8 kg. Op zoek naar een innovatieve tuinoplossing? Verken AquaGel, een uiterst efficiënt wateropslagproduct dat zorgt voor optimale bodemdoorlaatbaarheid en tegelijkertijd worteluitdroging voorkomt. Ons assortiment omvat ook hoogwaardige bodems voor specifieke tuinbouwgewassen zoals Rozengrond, Blauwe Bessengrond, Rododendrongrond of Target Gazongrond. Als u waardevolle grond wilt bereiden voor het kweken van struiken, bestel dan Zure Tuinveen met een pH van 3,5-4 of Geneutraliseerd Tuinveen met een hogere pH van 5,0-6,5 van het al genoemde merk Target. Zoals u kunt zien, hebben we echt alles wat uw tuin nodig heeft.

Wacht niet langer. Sla de moeite over om te zoeken bij lokale tuincentra en bestel hoogwaardige grond tegen betaalbare prijzen met thuisbezorging. Snel, gemakkelijk, zonder de noodzaak om zware zakken zelf te dragen - winkelen in onze online winkel is altijd een plezier!

5.28
5.95
5.95
6.95
7.28
9.05
33.53